Kellemes hatvanas hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék.
Sziasztok! Hétköznapi huncutkodásra keresnénk egy szimpi párt leginkább hosszú távon! Ha tetszik a profilunk üzenetben várjuk a felkeresést!

Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék valaki?
Sziasztok pár vagy hölgy Szeged környéke!?
Kedd vagy szerda este hellyel rendelkező férfit keresek közös programra én is 40es átlagos pasi vagyok
Üdv! Masszőr lenne itt aki fogadna?
Cegléd környékén keresünk ma rá érő párt! Korhatár max 44!
Bisex pasit keresünk nagy mérettel ( nem egy alkalomra)
Párokkal ismerkednék cuckoldra. Tapasztalatom van. Igényesekkel.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Párokat és Lányokat szívesen megismernénk jó szex reményében......
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha megdugja a nejet? Hely kelelne utazni tudnek!
sziasztok szegeden valaki ma ?
Ha szereted a finom punci illatát,és szivesen szagolgatnád barátnőm bugyiját és tele is éveznéd akkor találkozzunk,ha izgatnak téged is a fehérneműk bugyik harisnyák akkor várlak Pestmegyében egy nagy hokizásra.Hozhatod Te is barátnőd feleséged bugyiját,közben nézhetünk izgató csajos masztizós videókat.Igényes ápolt Pestmegyei srác vagyok,helyem van,inkább esténként érek rá,ha vidéki vagy szállás is megoldható nálam.Kérlek akkor irj ha eltudsz jönni!Köszönöm!
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Szabad vagy, és két napot szeretnél a mindennapoktól távol tölteni? Akkor gyere, légy a társam, élvezzük együtt a természetet és a szabadságot!
Csak hölgyeknek!
Csak hölgyeknek!
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Ma keresek párommal cucoldra férfit ! Szegeden az esti.órákba 35 éves kortol 50 éves korig
Sziasztok! Ma, szombat estére keresek csinos, közvetlen Pàrt hármas hancúrra. Sportos, többesben tapasztalt, igényes férfi vagyok.
Sziasztok Szarvason és kőrnyékén swinger bulit tudtok ajánlani elöreis köszönöm.