Szopnék ma este. Békés megye. Utazom
sziasztok szegeden valaki valami jóra ma?
Most szegeden keresünk férfit
Szia, írtam.
(Ez egy válasz Falo10 üzenetére (2025. 09. 03. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Én tudnék menni. Komolyan keresgélek
(Ez egy válasz Falo10 üzenetére (2025. 09. 03. szerda 08:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali Szegeden ma??
Írtam neki pár percen belül meg is nézte, válasz persze nem jött és ki is lépett.
Bizonyára komolyan keres nem kamus...
(Ez egy válasz Csendesen üzenetére (2025. 09. 03. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz Csendesen üzenetére (2025. 09. 03. szerda 10:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Szintén ugyanez történt...
(Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2025. 09. 03. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 03. szerda 11:52
(Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2025. 09. 03. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam neki pár percen belül meg is nézte, válasz persze nem jött és ki is lépett.
Valaki van kinn / tervez ma kimenni a Szikire...?
Szintén így jártam
(Ez egy válasz xenoderm üzenetére (2025. 09. 03. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz xenoderm üzenetére (2025. 09. 03. szerda 12:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Csütörtök, péntek napközben kukkolnék szegeden és környéken.
Sziasztok. Ma délután kukkolnék Szegeden. (Sportos, 34 éves hetero férfi vagyok)
Sziasztok! 48 éves Hetero pasi csatlakozna Szentesen egyedűl álló hölgyhöz, vagy párhoz, a hölgy örömére!
Sziasztok! Szeged pár szeretkezését kukkolnám.
sziasztok szegeden valaki ráèr ma ? helyem lenne..
Szombaton a három majomba Gigiék tartják a bulit, esetleg ők, is itt fent vannak?
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz, egyedülálló, vagy elhanyagolt feleségekhez
F
F
Sziasztok. Kalocsa vagy 50km es körzetben szombat estére keresek nőt hölgyet utazni tudok vagy autós kaland.......
Parok? Holnap szabadban kellemeskedes? Fotozkodas stb??
akár liget??
akár liget??

vazelinator

boy5432
Ayanna