Mai nap egy laza masszázsra a végén bármi meg történhet Kecskemétem férfiaknak pároknak!
Helyem van!
Helyem van!
Csütörtök estére keresünk biszex nőt,potens férfit harmadiknak a hölgy örömére. Kecskeméten helyünk van. Csak olyanok jelentkezését várjuk akik el is jönnek és teljesíteni is tudnak.
Sub hölgyet keresek játszani

Sziasztok! Ha lenne kedvetek es gondoljátok nekem lenne
(Ez egy válasz Holdviola3740 üzenetére (2025. 09. 22. hétfő 10:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 22. hétfő 10:21

Halihó!
Pénteken megint Szarvasra megyünk.
Sajnos helyünk nincs.
Gondolom a közelben senkinek nincs
Sajnos helyünk nincs.
Halihó!
Sajnos helyünk nincs.
Sajnos helyünk nincs.
Békéscsaba és környéke
Kecskemét környéki biszex párt keresek diszkrét kalandra
Vaki?
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék....
Szia. Kiskunfélegyházi vagyok és rá érnék
(Ez egy válasz neven üzenetére (2025. 09. 18. csütörtök 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi voltunk a Sziki nudin ....ès hátul ... szerintünk idèn ez volt az utolsó szèp idő...hátul voltunk...ès köszönjük a nèzőknek ...
(Ez egy válasz grimthereaper üzenetére (2025. 09. 19. péntek 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 19. péntek 12:25

A Szikin konkrétan alig vannak, hátul konkrétan senki sincs...
Szarvason hölgy-hölgyemény aki férfi társaságra és erre vágyik stb?
Szasztok Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás nagy medence stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Most valaki Kecskeméten?
Békéscsaba és környéke
Sziasztok! Igényes megbízható párral találkoznék Gyula környékén.
Szolnok-Kecskemét-Szentes-Szarvas s vonzáskörzetébe keressnék hölgyet kor-alkat nem téma szeretem a fiatalt idösebbet vékony s ducit is.
Ma esti tali? Utázzás nem gond.
Ma esti tali? Utázzás nem gond.
Sziasztok Szarvason és környéke swinger klubot tudtok ajánlani elöreis köszönöm.