Mire gondoltál?
(Ez egy válasz rendesjános78 üzenetére (2025. 09. 25. csütörtök 15:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 09. 25. csütörtök 15:57

Sziasztok! Ma egy laza tali aktív férfival? Kecskeméten hely van!
Sziasztok! Igényes megbízható találkozni merő pár társaságát keresem.
Szívesen ismerkednék és találkoznék valakivel/valakikkel, ha érdekel írj privát üzenettet!
Sziasztok! Ma egy laza tali aktív férfival? Kecskeméten hely van!
Sziasztok. Kecskeméti hölgy, pár masszázsra és orális játékokra?
Kecskeméten keresnék szeretői viszonyra nőt, akivel együtt megélhetnénk a vágyainkat. Helyem van.
Csanádapáca és környéke,nyitott hölgyet keresek!
Sziasztok! 48 éves Hetero pasi csatlakozna Szentesen egyedűl álló hölgyhöz, vagy párhoz, a hölgy örömére! Írj priviben, vagy jelölj kapcsolatra!
Elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten Kecskemét környékén
Hölgyek beszélgetés camozás ismerkedés mindenre nyitott vagyok. Goggle chat, Teams,
Sziasztok,formás hölggyel randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.

Szasztok Szarvason fogadnék igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok. Akár másik párokkal is johettek többen is, ha van ismerősötök, egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Békésmegyei diszkrét pasit keresek. Havonta 2-3 szor fényesre szopnám a farkad. Helyem nincs,tudok utazni. Jól működő hosszabb kapcsolatban
Békés megyei elhanyagolt nőt párt keresek akár ma délután is!
Sziasztok! Szeretnénk egy párral megismerkedni, akik az adatlapunkon leírtak szerint akár hosszabb távon is partnereink lennének szexuális kalandjainkban. Ha szerettek bulizni, és fontos hogy beszélgetni is lehessen nem fogtok csalódni.
Sziasztok! Ma este valaki Baja-Tolna útvonal ismerkedni, találkozni?
Üdv Kecskemét környékén vki nem kalandozna?
Sziasztok
Sziasztok! Szegedi hölgyet nyalnék! Ha nem akarod viszonozni se kell!