Sziasztok! Hosszú távra keresem aktív bi haveromat. Esetleg pár ismeretséget. Idősebb párral is szívesen ismerkedem, jó tapasztalataim vannak ilyen téren. Kecskeméti vagyok, 38 éves, vékony passzív srác.
Sziasztok.
Szeged és környékén esetleg most pár vagy hölgy kalandra?
Szeged és környékén esetleg most pár vagy hölgy kalandra?
Sziasztok! Délután cumiztatnék Békéscsabán.
sziasztok valaki ma raèr szegeden ?
Sziasztok, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb???
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Kecskeméti Auchan mögött szoktak állni kamionok. Van itt olyan aki ott veszi ki a pihenőjét és szopna/szopatna egyet?
Gyulai, Békéscsabai nőt keresek aki szeretne élvezkedni hosszú távon!
Békésmegyei pasit szopnék ,jó méret izgalmas. Nincs helyem, tudok utazni.
Hello! Ma Szegeden leszek délelőtt! Utánna vissza Pestre. Bi oràlra keresek partnert! M5 vonalán
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok. Kalandozni vágyó Hölgyet illetve Feleséget keresek Békés megyében, üzenetet privátban írj.
Gyula, Békéscsaba környékén keresek odaadó fiatal nőt aki félénk és én feloldhatnám! Írj bátran!
sziasztok!szegeden ráèr valaki ma ? helyen lenne
Sziasztok! Kecskemét és környékén keresek szexpartnert autós kalandhoz.
Szia, beszélgessünk, bármi lehet!!! Szívesen nyalnám a popsi és a punci lyukadat is finom ujjazással!!! Mi a vágyad, a legvadabb??? Imádok nyalni, cicizni, csókolózni stb. Kevés dologra mondok nemet! Helyem van! Perverzió előny!
Szegeden és környékén jófarkú fiatalt szopnék, vagy masztiznék.
Sziasztok! Valaki holnap Kecskeméten hellyel?
!
!
Masszázst vállalok olcsón gyakorlásképp ha érdekel írj egy telefonszámot, ha kell extrákkal is. [
Kezdő masszőr ként keresnek lazításra vágyó vendégeket anyagiak ért cserében ha érdekel írj üzenetet telefonszámmal
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék.Bajai fiatalos, független pasi vagyok.

vazelinator

Amanda R