Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Hosszú távra keresek Párrt!! Előre is köszönöm ha írsz!!
Valaki ma késő este kaland? Vállalok pár dolgot ha aktuális írj egy telefonszámot
Valaki megy ki a majomba aki ki is vinne engem ?
Békésmegyei pasit szopnék. Tudok utazni.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
December 2.-tól Békéscsabán leszek három napot!
Párt,hölgyet fogadnék tartalmas sexre!
December 2.-tól Békéscsabán leszek három napot!
Párt,hölgyet fogadnék tartalmas sexre!
Hali Szeged vagy környéke hölgy esetleg pár? Privát levelet várok.
Sziasztok. Hölgyek, Párok kit látogathatok meg Békés megyében? Üzenetet privátban várom.
Sziasztok! Békéscsabai érett (50-es) hölgyet orálisan kényeztetnék. Olyan partnert keresek, aki szeret harisnyát/combfixet hordani. Helyem van, egyedülálló-egyedül élő pasi vagyok.
Sziasztok !
Megy valaki ma délután a Kerekdombi naturista szaunaba?
Megy valaki ma délután a Kerekdombi naturista szaunaba?
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral ismerkednék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Kiskunhalas és környékéről valaki?
(Ez egy válasz Matteoni üzenetére (2025. 11. 28. péntek 14:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgyeim!
Vasárnap lemegyek Siófokra a Dodge challenger verdámmal pár napra az ottani lakásomba, ha szeretnél egy kis nívós kirándulást és szórakozást normális keretek között, akkor írj.
Cigány kurvák kíméljenek.
Csak privit várok..
Vasárnap lemegyek Siófokra a Dodge challenger verdámmal pár napra az ottani lakásomba, ha szeretnél egy kis nívós kirándulást és szórakozást normális keretek között, akkor írj.
Csak privit várok..
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Szeged -Baja, 55 ut..
Hölgyeim!
Csak privit várok..
Csak privit várok..
Holnap a Majomba lesz buli
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (2025. 11. 28. péntek 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 28. péntek 05:23
Sziasztok! Ma valahol lesz buli a környéken? Fiatal pár csatlakozna , főleg párhoz, vagy több pasihoz! Jelenleg csak utazni tudunk! Szeged környéke
Holnap a Majomba lesz buli
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (2025. 11. 28. péntek 05:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 11. 28. péntek 05:23
Sziasztok! Ma valahol lesz buli a környéken? Fiatal pár csatlakozna , főleg párhoz, vagy több pasihoz! Jelenleg csak utazni tudunk! Szeged környéke

vazelinator