Sziasztok! Olyan nőt keresek Gyulán, aki eljön hozzám, kielégít szájjal, és én ezt meghonorálom neki!
Sziasztok!
Kúltúrált apartmanomban sexpartnereim fogadnám ma este!
Békéscsaba!
Kúltúrált apartmanomban sexpartnereim fogadnám ma este!
Békéscsaba!
Sziasztok! Szegeden, lakásomba keresem kedves, igényes partnerem, kizárólag hölgy formájában. Fiatal, 24 éves férfi vagyok. Többiről beszéljünk privátban. Szép napot.
Szeged és környéke. Light-os dolgok. 53 éves férfi vagyok.
Szia pasi érdekel?
Ha van helyed diszkréten felkereslek orális szex mehet oda vissza de szívesen melytorkozok is.
Perverziókban benne vagyok.
Üdv Tamás (Ez egy válasz dragon127 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 12. péntek 11:31
Ha van helyed diszkréten felkereslek orális szex mehet oda vissza de szívesen melytorkozok is.
Perverziókban benne vagyok.
Üdv Tamás (Ez egy válasz dragon127 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma vagy holnap délelőtt kalandoznék valakivel Szegeden vagy környékén! Szívesen csatlakozom párokhoz is.
Ma vagy holnap délelőtt kalandoznék valakivel Szegeden vagy környékén! Szívesen csatlakozom párokhoz is.
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Sziasztok!
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám ma este!Békéscsaba!
reggelt. Szegeden és környékén hölgy vagy pár most egy spontán kaland????
Hello! Bács-Kiskun megyében keresek partnert.
Sziasztok,
Holnap 12-en este Békés megyében leszek 20:30 tól tudnék csatlakozni pàrokhoz vagy hölgyhöz.
PM-be tudunk egyeztetni
Holnap 12-en este Békés megyében leszek 20:30 tól tudnék csatlakozni pàrokhoz vagy hölgyhöz.
PM-be tudunk egyeztetni
Halihó, sziaaaaaa mindenkinek
Kecskeméten ki van ébren?
Kecskeméten ki van ébren?
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék valaki?
Valaki szopatna most?? Ha igen,akkor gyere el hozzám és én élvezettel-odaadóan leszoplak. Többen is szopathattok egyszerre,és le is pisilhettek... Ma éjfélig,holnap délelőtt ráérek....gyertek, és szopassatok meg... szolid-szerény, de kultúrált otthonomba várlak. Békés megyében élek......
Sziasztok. Szombat 13-ikán Kecskeméten hölgyet párt fogadnék a Arany Homokban.
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám igényes apartmanomban holnap este!
Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám igényes apartmanomban holnap este!
Békéscsaba!
Sziasztok
Szegeden esetleg pár, aki találkozni is mer?
Szegeden esetleg pár, aki találkozni is mer?
Holnap /péntek/ estére keresünk két potens férfit a hölgy örömére. Csak olyanok jelentkezzenek akik tudnak is jönni. Helyünk van. Bi hölgyet is keresünk.

vazelinator

Öcsi123