Sziasztok!
Párokhoz csatlakoznék, Kalocsa-Kiskőrös-Baja 20km-es vonzáskörzetei jöhetnek szóba! Többit privátban.
Párokhoz csatlakoznék, Kalocsa-Kiskőrös-Baja 20km-es vonzáskörzetei jöhetnek szóba! Többit privátban.
Sziasztok !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövőhét péntekre (2025.12.19.) keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Sexpartnereim fogadnám ma kúltúrált apartmanomban!
Békéscsaba!
Sexpartnereim fogadnám ma kúltúrált apartmanomban!
Békéscsaba!
Sziasztok! Ma estére keresünk párt vagy összeszokott fiú párost! Csak fogadni tudunk csak ma este!
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Lenék program
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 23:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszönöm, lassan vége és nincs programom sajnos tovább
(Ez egy válasz Tibor40. üzenetére (2025. 12. 12. péntek 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem vagyok kamus ugye mindennek oka van.
(Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2025. 07. 09. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 09. szerda 11:52
Méhecske83 kamus. Elhivatott az álltala leírt címre és időpontra. Én vidékről elmentem ő még sehol. Amit írtam neki nem olvasta el csak most. Persze válasz most se jött... Más ne szívja így meg azért írtam le ide.
Békéscsaba ma este?
Hely van!
Hely van!
Egészségetekre
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 19:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 12. péntek 19:52
Sziasztok! Kecskeméten iszogatunk páran,lenne kedve valakinek csatlakozni?
Sziasztok! Kecskeméten iszogatunk páran,lenne kedve valakinek csatlakozni?
Valaki van most? Telefonszámot üzenetben ha aktuális
Szegeden szombat délelőtt fogadni tudó párt illetve nőt keresek alkalmi kapcsolatra.
Mai nap keresek férfit, párokat akit meg masszírozhatok!Kecskeméten helyem van!
Sziasztok! Olyan nőt keresek Gyulán, aki eljön hozzám, kielégít szájjal, és én ezt meghonorálom neki!
Sziasztok!
Kúltúrált apartmanomban sexpartnereim fogadnám ma este!
Békéscsaba!
Kúltúrált apartmanomban sexpartnereim fogadnám ma este!
Békéscsaba!
Sziasztok! Szegeden, lakásomba keresem kedves, igényes partnerem, kizárólag hölgy formájában. Fiatal, 24 éves férfi vagyok. Többiről beszéljünk privátban. Szép napot.
Szeged és környéke. Light-os dolgok. 53 éves férfi vagyok.
Szia pasi érdekel?
Ha van helyed diszkréten felkereslek orális szex mehet oda vissza de szívesen melytorkozok is.
Perverziókban benne vagyok.
Üdv Tamás (Ez egy válasz dragon127 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 12. péntek 11:31
Ha van helyed diszkréten felkereslek orális szex mehet oda vissza de szívesen melytorkozok is.
Perverziókban benne vagyok.
Üdv Tamás (Ez egy válasz dragon127 üzenetére (2025. 12. 12. péntek 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma vagy holnap délelőtt kalandoznék valakivel Szegeden vagy környékén! Szívesen csatlakozom párokhoz is.
Ma vagy holnap délelőtt kalandoznék valakivel Szegeden vagy környékén! Szívesen csatlakozom párokhoz is.
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten

vazelinator

Laci52
Penny