Rúgjál be alaposan! Ennél többre itt nem lesz esélyed...
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2025. 12. 22. hétfő 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok penzt fizetnek 40 50 körüli noknek hogy érezzük jol magunkat
(Ez egy válasz Isti19 üzenetére (2025. 12. 15. hétfő 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma vagyok épp 35....Esetleg van program ötlet ?
Sziasztok Kiskunfélegyházán kora estére keresem hölgy vagy pár társaságát.
Hello,
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 45 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 45 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek szinte bárhova az országban.
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexualitáson kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Feltételezem pont ugyan olyan mint az azt megelőző, mi eddig 3x voltunk. Kis beszélgetés, utána mindenki fel a szobákba, kb ennyi a program. Se zene, se tánc, véletlenül egy szauna, vagy jakuzzi sincs.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2025. 12. 21. vasárnap 22:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 21. vasárnap 22:55
Milyen volt a buli a Majomba? Szilveszterkor mi valószínűleg megyünk
Sziasztok hölgy vagy pár ma kecskeméten ? Irj
Terhes roma hölgyet keresek,vagy,és roma nagyit.
Milyen volt a buli a Majomba? Szilveszterkor mi valószínűleg megyünk
(Ez egy válasz Gi-Tomi üzenetére (2025. 12. 20. szombat 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Ma este szívesen csatlakoznek huncutkodáshoz párokhoz. Utazni tudok természetesen.
Szép napot!
Valakinek van kedve Baján találkozni/ismerkedni(hetero alapon)?
Valakinek van kedve Baján találkozni/ismerkedni(hetero alapon)?
Párt keresünk holnap estére, Kecskemét mellett helyünk van
Rita Ferenc
Rita Ferenc
Békés megyei hölgyel ismerkednék!
Békés megyei bi, aki szeret cumizni?Privi!
Közös, kölcsönös hokizáshoz, lightos dolgokhoz keresek állandó, diszkrét partnert Szegeden
Most este valaki?
Szeged?
sziasztok olyan nyitott párok vannak e itt ahol a ferjet izgatna ha elotte dugjak meg a nejet? hely kellene utazni tudnek
Sziasztok békéscsabán van olyam hely ahol allnak az ut mellett lanyok

vazelinator

zsolesz69
Kayla Rouge