Izsák-Kunszentmiklós-Kecskemét. Barátnőt keresek nem csak sexre. Sármos magyar nemfüggetlen társasmagányban élő férfi vagyok akit keresek 30-50 éves nő.70kg felett. Függetlenség nem lényegi dolog, hisz én sem vagyok szingli. (Cuckold imádó vagyok) keress privát. Tartós kapcsolati keresés előnyben. Fotóm viberen tudom kűldeni.
Szia! Gyönyörű vagy! Ha kpmolyan gondolod akkor keress!
(Ez egy válasz Diva88 üzenetére (ma 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 17:05
Sziasztok! Ápolt, csinos, kedves , szenvedélyes nő vagyok! Partnerem keresem minden jóra !
Sziasztok! Ápolt, csinos, kedves , szenvedélyes nő vagyok! Partnerem keresem minden jóra !
Valaki egy kis gyulai fürdőkúrát bevállal?
Sziasztok! Írtam privátban
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (ma 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok hmm de gyönyörű az a punci!! Nyalni falni.
Szia.
Mi valós pár vagyunk...
Esetleg...
Mit tudhatunk meg rolad? (Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (tegnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi valós pár vagyunk...
Esetleg...
Mit tudhatunk meg rolad? (Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (tegnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Két ünnep között szivesen csatlakoznék párhoz!
Izsák-Kunszentmiklós-Kecskemét. Barátnőt keresek nem csak sexre. Sármos magyar nemfüggetlen társasmagányban élő férfi vagyok akit keresek 30-50 éves nő.70kg felett. Függetlenség nem lényegi dolog, hisz én sem vagyok szingli. (Cuckold imádó vagyok) keress privát. Tartós kapcsolati keresés előnyben. Fotóm viberen tudom kűldeni.
Párral találkoznek ismerkednék hosszabb távra! Izgatna a fotózás videózás is! Akár már a két ünnep közt
sziasztok lányok hőlgyek ismerkednék bármiben bennevagyok. Havalamit nemkapsz meg othon vagy csak unod a megszokást irj. Esetleg férjed barátod elhanyagol vagy kiprobálnál valami ujat én benevagyok. webcam arcnélkül névnélkül titkos kapcsolat.
Berugás jobb program, itt találni párt aki fogad is,vagy valós olyan mint a szilveszteri 5ös lottó hetes nyereményszáma!
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (tegnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Minden bizonnyal, sajnos igazad van!
(Ez egy válasz Sönc 50 üzenetére (tegnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
Békés megyei bi, aki szeret cumizni?Privi!
Boldog születésnapot kívánok
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (tegnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Kiskunhalas és környékéről keresek párt
kecskeméti biszex párt keresek
Sziasztok penzt fizetnek 40 50 körüli noknek hogy érezzük jol magunkat
Rúgjál be alaposan! Ennél többre itt nem lesz esélyed...

vazelinator