29-30.-án Szegeden hellyel valaki? Uni vagyok, szinte mindenben benne lennék. Dugható vagyok és én is szívesen dugok.
Békéscsabai, gyulai hölgyet, párt keresek erotikus kapcsolatra!
Közös, kölcsönös hokizáshoz, lightos dolgokhoz keresek állandó, diszkrét partnert Szegeden
Elhanyagolt, szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
Párok vagy Hölgy? Ma este egy érzéki kaland?
Valaki ma délután kis orál játékok oda vissza, kis perverzió is belefér, de helyem sajna nincs.
Üdv: Tamás
Üdv: Tamás
Sziasztok!
Hétvégére (27-28.) keresünk vidám, szenvedélyes párt. Utazni tudunk és fogadni is. Szilveszteri buliban is szívesen részt vennénk.
Puszi mindenkinek, kellemes ünnepeket!
Hétvégére (27-28.) keresünk vidám, szenvedélyes párt. Utazni tudunk és fogadni is. Szilveszteri buliban is szívesen részt vennénk.
Puszi mindenkinek, kellemes ünnepeket!
Szeged környéki srác csatlakozna párokhoz!!
Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes kalandra
Szombat estére Kecskemét környékén 2 pasi nőt vagy párt keres
Sziasztok Hölgyek! Ünnepeket magányosan töltő Hölgyet keresek aki szeretne társaságot a karácsonyi estékre, üzenetet privátban várom. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
29.-30.-án valaki Baja Szeged vonalon?
Helyem nincs, de utazni tudok. Sokmindenre nyitott vagyok.
Helyem nincs, de utazni tudok. Sokmindenre nyitott vagyok.
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral találkoznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Hello! Ma este keresek hölgyet vagy párt! Nem leszek hálátlan(pénz)
Békéscsaba ma este?
Szentesen találkoznék és kényeztetnék hölgyet aki egyedül van ma este.
Kecskeméti vagy környéki magányos hölgyet kényeztetnék így szenteste...
Nekem minden bejön, ami sex... változatosság, kíváncsiság hajt, alkalmanként srácos móka is bejön, hasonló kíváncsi, mindent kipróbálni akaró havert keresek...
Érdekel, nyitott vagy ilyenekre írj!
Érdekel, nyitott vagy ilyenekre írj!
Sziasztok! Magányos hölgy, aki egyedül lenne karácsonykor?
Baján keresnék hölgy partnert mai vagy holnapi napon. Látogatóban vagyok itt, így helyem nincs.
46é, normál alkatú ffi vagyok.
46é, normál alkatú ffi vagyok.

vazelinator

jvs