Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes kalandra
Szombat estére Kecskemét környékén 2 pasi nőt vagy párt keres
Sziasztok Hölgyek! Ünnepeket magányosan töltő Hölgyet keresek aki szeretne társaságot a karácsonyi estékre, üzenetet privátban várom. Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek.
29.-30.-án valaki Baja Szeged vonalon?
Helyem nincs, de utazni tudok. Sokmindenre nyitott vagyok.
Helyem nincs, de utazni tudok. Sokmindenre nyitott vagyok.
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral találkoznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Hello! Ma este keresek hölgyet vagy párt! Nem leszek hálátlan(pénz)
Békéscsaba ma este?
Szentesen találkoznék és kényeztetnék hölgyet aki egyedül van ma este.
Kecskeméti vagy környéki magányos hölgyet kényeztetnék így szenteste...
Nekem minden bejön, ami sex... változatosság, kíváncsiság hajt, alkalmanként srácos móka is bejön, hasonló kíváncsi, mindent kipróbálni akaró havert keresek...
Érdekel, nyitott vagy ilyenekre írj!
Érdekel, nyitott vagy ilyenekre írj!
Sziasztok! Magányos hölgy, aki egyedül lenne karácsonykor?
Baján keresnék hölgy partnert mai vagy holnapi napon. Látogatóban vagyok itt, így helyem nincs.
46é, normál alkatú ffi vagyok.
46é, normál alkatú ffi vagyok.
Sziasztok január 16-18 Gyulán leszünk a Corvin hotelbe szívesen ismerkedünk párokkal a hotelbe!
Sziasztok!
Van itt békéscsabai, érett (50-es) hölgy, aki ráülne a számra (ülhet az ölembe is, ha szeretne)?
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Van itt békéscsabai, érett (50-es) hölgy, aki ráülne a számra (ülhet az ölembe is, ha szeretne)?
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!
Sziasztok. Ceglédbercelen lakom, helyem van 34 éves husibb srác vagyok. Hosszú orákig szorakoznék.
Sziasztok
Izsák-Kunszentmiklós-Kecskemét. Barátnőt keresek nem csak sexre. Sármos magyar nemfüggetlen társasmagányban élő férfi vagyok akit keresek 30-50 éves nő.70kg felett. Függetlenség nem lényegi dolog, hisz én sem vagyok szingli. (Cuckold imádó vagyok) keress privát. Tartós kapcsolati keresés előnyben. Fotóm viberen tudom kűldeni.
Szia! Gyönyörű vagy! Ha kpmolyan gondolod akkor keress!
(Ez egy válasz Diva88 üzenetére (2025. 12. 23. kedd 17:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 12. 23. kedd 17:05
Sziasztok! Ápolt, csinos, kedves , szenvedélyes nő vagyok! Partnerem keresem minden jóra !
Sziasztok! Ápolt, csinos, kedves , szenvedélyes nő vagyok! Partnerem keresem minden jóra !
Valaki egy kis gyulai fürdőkúrát bevállal?

vazelinator

lombardini