Egy szép hokizást és spriccelést megnéznék holnap délelőtt Hmvhelyen, szeretem nézni az elélvező farkat..
Lakás van, ápoltság adott..
Lakás van, ápoltság adott..
???
Sziasztok!
Jan 10, szombat estére keresek programot, partnert, társaságot Szegeden vagy a környéken.
Szeged mellett van helyem is.
Jan 10, szombat estére keresek programot, partnert, társaságot Szegeden vagy a környéken.
Szeged mellett van helyem is.
Köszi az estét! Szuper volt!
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2026. 01. 07. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2026. 01. 07. szerda 13:48), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Szopnám a faszod. Vastagot, keményet. Ha van helyed....tudok utazni
Kecskeméten keresek aktivat
Nem független domináns férfiként hellyel rendelkező szegedi perverz párokkal illetve sub nővel ismerkednék.
Sziasztok január 9-11ig Szegeden leszünk szívesen ismerkedünk! smile
Sziasztok. Kedves igényes. Hetero, biszex hölggyel, párral ismerkednék. Egy tartalmas baráti kapcsolatra, htávra. Kecskemét és max 80 km körzetbe. Csak belső üzenetben. Köszönöm
Bács megye déli részén jó farokkal játszadoznék, szopnám.
Kecskemét környéki biszex párt keresek kellemes kalandra
Kecskeméten keresek hellyel rendelkező passzívat.
Sziasztok! Február 6-án este szívesen kalandoznék Szegeden, ápolt, intelligens, többesben tapasztalt, méretes pasi vagyok. Részletek privátban.
Sziasztok! Szimpatikus, megbízható párt keresek MMF felállásra, hosszabb távra! Üdv
.
.
Szeretőt keresek. Feleségem nemszeret , de nemhagy el. Sármos jópasi vagyok. 45 180 88 zöld szem... jó egzisztenciával. Kecskemet-Solt-Kiskőrös régióban. Bisex is érdekel fiú, lány, pár. Privat keress.
Sziasztok. Bács-Kiskun megyei párral szívesen ismerkednék. 26 éves átlagos pasi vagyok
Gyulai érzéki nőt, párt keresek!
Kecskeméten kíváncsi hetero pasi?
Van éjszaka helyem Kecskeméten.
Van éjszaka helyem Kecskeméten.
Ma estére keresünk.

vazelinator

Sara