Szia ha van kedved beszélgetni írj privin
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2026. 01. 16. péntek 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 16. péntek 21:37
Sziasztok! Bács megyében továbbra is keresnék valós párt vagy hölgyet... Hátha van... Hiszek benned
Kecskemét és környéke, szopnèk
Sziasztok! Békés megyében Pár ismeretségét keresem hetero alapon, üzenetet privátban várom.
Sziasztok holnap valaki hölgy kecskemét belvárosba délelőtt 10-12 ig akinek kedve lenne hozzám? Irj puszi
Feleség örömének fokozására keresünk elsősorban hetero párt, esetleg hetero pasit
Sziasztok,formás hölggyel vagy párral randiznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Izsák-Kunszentmiklós. Aktívat keresek. Privát írj
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Holnap délelőtt keresek hölgy vagy párok Sándorfalva környékén!
Sziasztok! Ma este párral szívesen találkoznánk! Utazni tudunk!
mindenre nyitottak vagyunk
mindenre nyitottak vagyunk
egymás elötti maszti, valaki
telt hölgytagú párt keresek,enyhe bi még ok
nem könnyű itt partnert találni,mindenki akar de nem mer
Gyulán éjszakai fürdőben lessz innen pár?
írtam
(Ez egy válasz MGy pár43 üzenetére (2026. 01. 17. szombat 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 17. szombat 08:54
Szisztok ma érkezünk Gyulára a Corvin hotelbe esetleg párok? Pasik?
Sziasztok en egy olyan párokkal ismerkednek akik nyitottak lennánek egy 3as jellegu kapcsolatra ugymond "hazibarat"jellegu kapcsolatra ahol mind 3an jol ereznenk egymast s megvalosithatnank mind 3unk vágyát akar lehet kicsit perverzebb is de megbeszélés kérdése! Helyetek az jo lenne ha lenne azaz ha tudnatok fogadni viszont en tudnek utazni tavolsag nem lenne gond! Viber vagy messenger esetleg email elerhetoseg jo lenne ahol tudnank ismerkedni kapcsolatot tartani! Várom válaszotokat ha léteztek!
Párral ismerkednék.Imádom a telt nagymellű nőket….
Békés megyei Bi aki szeret cumizni, akár kocsiban is! Privi!
Szisztok ma érkezünk Gyulára a Corvin hotelbe esetleg párok? Pasik?
Ma én megyek délután. A családi öltözőben is jól elférni.
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (2026. 01. 06. kedd 09:38), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

Szőrimádó