Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Hétfő reggel Szegeden aktív,aki többször megtöltene,többen is.
Sziasztok .41 éves magyar,ápolt egészséges, diszkrét,potens, nem dohányzó értelmiségi férfi vagyok.
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Szívesen lennék párok - házaspárok házibarátja , akiket érdekel a Cuckold életforma.
Közel 4 évig voltam egy pár állandó fix házibarátja , csak külföldre költöztek,így vége lett a kapcsolatnak.
Arcképes teljes alakos több képpel rendelkezem.Bővebb infó üzenetben
Harmincas férfi, aki nem csak beszélgetni jött. Nőt vagy párokat keresek kötetlen, szenvedélyes találkozásokhoz. Nyitottság, játékosság és jó hangulat előny.
Sziasztok ! Hétfőn Békéscsabán leszek este szívesen elmerülnék perverz párral/hölgyel egymásban
Szeged?
Jövő héten keresnék olyan párt Szegeden, akik nyitottak bi dolgokra is!
Sziasztok,formás hölgy társasága lennék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Még mindig él bennem a remény, hogy van itt valós pár, aki engem keresne .... Kecskeméten és környékén, hely megoldott nálam is ...
Sziasztok vannak e it olyan nyitott parok ahol a férjet izgatna ha elotte vagy vele kozosen dugjak meg a feleseget! Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok,Hölgyekkel ismerkednék!
szegeden ma este párhoz csatlakoznék
Szívesen ismerkedünk!
(Ez egy válasz miegypar üzenetére (2026. 01. 24. szombat 09:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 24. szombat 09:40
Sziasztok! Pár keres párt, közös programok, beszélgetés és más egyéb izgalmas dolgokhoz. A többit privátban. Békés megye.
Még mindig keresünk…
(Ez egy válasz Bdsmbecca üzenetére (2026. 01. 23. péntek 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 01. 23. péntek 14:02
Ma / holnap este utazni tudó pár? Fiatal mindenre nyitott házaspár keres!
Sziasztok. Párral vagy hölgyel ismerkednék 26 éves átlagos pasi vagyok 17cm intimmel. Többesben van már tapasztalatom. Helyet ha kell akkor tudok biztosítani
Sziasztok. Kecskeméten Hölggyel párral találkoznak. Akár egy ital? Csak belső üzenetben. Köszönöm
Sziasztok párral ismerkednék
Sziasztok! Férfias, mackós pasival ismerkednék…
Sziasztok! Pár keres párt, közös programok, beszélgetés és más egyéb izgalmas dolgokhoz. A többit privátban. Békés megye.

vazelinator

__Pepe
Angel Pink