Szegeden keresek hellyel rendelkező bi pasit/párt holnap délelőttre. Diszkrét orál szexre,
Sziasztok! Szarvas környékéről ismerkednék... Nem csak nőkkel
Sziasztok.
Kíváncsi hetero vagyok és megyek a mai nap délelőtt Kecskemétre.
Semmi jó elrontója nem vagyok.
Legszívesebben pártokhoz csatlakoznék, de semmitől sem zárkózom el ami jó.
Aktív vagyok. Helyem nincs, fuvaros vagyok..
Viber:
Nulla hat hetven - hét ötven kettő nulla nyolc nulla hét
Kíváncsi hetero vagyok és megyek a mai nap délelőtt Kecskemétre.
Semmi jó elrontója nem vagyok.
Legszívesebben pártokhoz csatlakoznék, de semmitől sem zárkózom el ami jó.
Aktív vagyok. Helyem nincs, fuvaros vagyok..
Viber:
Nulla hat hetven - hét ötven kettő nulla nyolc nulla hét
Sziasztok! Kecskeméten van mozgás?
Békéscsaba-szentes-szeged vonalon keresek partnert, szeretek adni kapni is, nyitott vagyok minden jóra.
30
30
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Kíváncsi hetero pasi Kecskemét? Hely van. Valaki? Írj. gyere.
Hétfő dèlelőttre keresünk sportos srácot max 30 èves korig kizárólag Szegedről
Privát üzenetben!
Privát üzenetben!
Szívesen csatlakoznék!
(Ez egy válasz 1980Peti üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 16. hétfő 07:47
Sziasztok.Hódmezővásárhelyről van pasi,aki szimpátia esetén csatlakozna,hetero alapon?
Sziasztok!
Szegedi 29 éves srácként szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal hosszútávon
Hármasban és cuckoldban is van már tapasztalatom
Szegedi 29 éves srácként szívesen ismerkednék hölgyekkel vagy párokkal hosszútávon
Hármasban és cuckoldban is van már tapasztalatom
Sziasztok! Találkozni merő párt keresek a közelből bármi jóra.
Baja és környéke , KEZDŐ Bi társat keresek , aki találkozni is szeretne és talán éjszaka is van szabad ideje.
Kiskunhalas és környékéről ismerkednék valaki
Ha nem is pontosan Vásárhelyről, de szívesen..
(Ez egy válasz 1980Peti üzenetére (2026. 02. 16. hétfő 07:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 02. 16. hétfő 07:47
Sziasztok.Hódmezővásárhelyről van pasi,aki szimpátia esetén csatlakozna,hetero alapon?
Sziasztok ! Mira vagyok ,46 éves , hobby - crossdresser .Csongrád megyében élek , szegedi vagyok . Szeretek csajos ruhákat ,harisnyát felvenni , és lánynak öltözni . Az ágyban is passziv , odaadó és csajos vagyok .Aktív férfivel ismerkednék Szegedről ! .Adatlapom szerint keresek !
Sziasztok!párt vagy csajt keresek.Csongrád megye északi rész Csongrád,-SZentes-Kunszentmárton-Orosháza körben.
Igényes 40-es pasi 18-45 éves korig hölgyeket kényesztetne orálisan Békéscsaba, Gyula környékén
Sziasztok. Csmegyei középkorú pár keres 3-4potens min17cmmin 35 max50 éves kor között. Szombat du raero rövid bemutatkozó jelentkezését várjuk.
Sziasztok!
Jövőhéten hétköznap délutánra keresek párt, vagy hölgy partnert szegeden.
Jövőhéten hétköznap délutánra keresek párt, vagy hölgy partnert szegeden.

vazelinator

Lisette