Sziasztok,formás hölggyel -jó fej párral találkoznék kellemes időtöltéshez.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Most, hogy ott a tavasz, házibarátot kerestek? Kipróbálnátok hármasban, de nem tudjátok hogyan keressetek pasit? Mindenki csak a farkáról mesél? Hetero, diszkrét, hármasban némi tapasztalattal rendelkező srácként ismerkednék hármast kereső párral, akár kezdőkkel is akik érdeklődnek a téma iránt, akár csak laza beszélgetésre, lazább dolgokra. Nem, nem birom órákon át és nincs 26 centis farkam. Viszont ha egy normális, nem nyomulós srácot kerestek, írjatok
Ha eleged van a sok kamus nőből és nagyon ki vagy már éhezve arra hogy valaki finoman alaposan kielégitsen orálisan ahogy csak szeretnéd és ameddig csak birod akkor gyere el hozzám,lazuljunk,engedd ki a gőzt élvezz egy hatalmasat,nem baj ha kezdő hetero vagy,igényes nagyon ápolt vékony kedves Pestmegyei srác vagyok,helyem van.Ha csak egy jó hokizás izgatna abban is benne vagyok!Irj bátran!Találkozzunk!
Ismerkednénk. Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló (házas)párral. Alkalmi dolgok nem vonzanak, szeretnénk tartós kapcsolatot kialakítani. Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem.
Sziasztok
Kecskemet és környékèn keresek hölgyet.25 vagyok nem tavar ha joval idösebb is ,utazni tudok
Kecskemet és környékèn keresek hölgyet.25 vagyok nem tavar ha joval idösebb is ,utazni tudok
Szarvas +60-70 km... Valaki ismerkedni?
Orosháza környékén van esetleg valaki aki ismerkedne is?
Kecskeméten holnap pár vagy hölgy akihez lehet csatlakozni?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Nagy cicik közé élveznék
Sziasztok!
Kiskunfélegyháza környékén ma este valami izgalmas program?
Kiskunfélegyháza környékén ma este valami izgalmas program?
Bajai 35-45 éves pár keres párt egymás előtti és párcserés szexhez! Jely van , jó fejek vagyunk és barátságosak!
Szegeden hármasban tapasztalt 29 éves szőke hajú srác diszkrét kalandokat keresne. Csak nőkkel vagy párokkal
Jófarkú férfit szopnék Szegeden egyoldalúan. 53 éves férfi vagyok
Szegeden 10 óra tájban kalandot keresek! Privátba írj!
Bács megyében unatkozó?
Sziasztok ma délután Kiskunhalas -Baja között keresek hölgyet, pár
sziasztok vannak e itt olyan pasik akiket izgatna ha elotte kényeztetik hasznaljak a feleseget! Hely kellene utazni tudnek!
Most, hogy ott a tavasz, házibarátot kerestek? Kipróbálnátok hármasban, de nem tudjátok hogyan keressetek pasit? Mindenki csak a farkáról mesél? Hetero, diszkrét, hármasban némi tapasztalattal rendelkező srácként ismerkednék hármast kereső párral, akár kezdőkkel is akik érdeklődnek a téma iránt, akár csak laza beszélgetésre, lazább dolgokra. Nem, nem birom órákon át és nincs 26 centis farkam. Viszont ha egy normális, nem nyomulós srácot kerestek, írjatok
Ha lehet belső üzenetben. Köszönöm

vazelinator

Robert4675