sziasztok olyan nyitott párok vannak e itt ahol a ferjet izgatna ha ketten kényeztetnenk egyszerre a feleseget vagy cuckoldra..Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok ápolt igényes férfi vagyok. Holgyet vagy párokat várok wellness jakkuzis környezetben szép igényes saját wellness nyaralóba szomszéd mentes övezet csend paradicsomba zavartalanul. Tapasztalt férfi vagyok barátságos normál. Szarvason tudok fogadni..
Sziasztok ápolt igényes férfi vagyok. Holgyet vagy párokat várok wellness jakkuzis környezetben szép igényes saját wellness nyaralóba szomszéd mentes övezet csend paradicsomba zavartalanul. Tapasztalt férfi vagyok barátságos normál. Szarvason tudok fogadni.
Mai napon keresek egy laza kalandot Kecskeméten,férfiak párok levelét várom.Helyem van!
Sziasztok. Kedves igényes hölggyel párral találkozni? Ha gondolod kérlek írj. Sok mindenre vevő vagyok. Kecskeméten és kkr
Sziasztok!
Ma szívesen találkoznánk fiatal párral!
Mi is fiatal pár vagyunk , utazni tudunk . Mindenre nyitottak vagyunk!
Ma szívesen találkoznánk fiatal párral!
Mi is fiatal pár vagyunk , utazni tudunk . Mindenre nyitottak vagyunk!
Sziasztok!!
ÁPRILIS 24TOL 26IG BAJÁN WELLNES HOTELBE HÉTVÉGÉZUNK. ESETLEG LENNE BAJAI VAGY KÖRNYÉKBELI PÁR AKI SZÍVESEN TALÁLKOZNA VELÜNK?? PASIKAT NEM KERESÜNK. KÖSZÖNJÜK.
ÁPRILIS 24TOL 26IG BAJÁN WELLNES HOTELBE HÉTVÉGÉZUNK. ESETLEG LENNE BAJAI VAGY KÖRNYÉKBELI PÁR AKI SZÍVESEN TALÁLKOZNA VELÜNK?? PASIKAT NEM KERESÜNK. KÖSZÖNJÜK.
Most komolyan
Ezzel a hozzászólással mi is lenne itt a terved????
Ha valóban mész ami persze megkérdőjelezendő,miből gondolod hogy érdekel valakit....
A másik hogy ilyen alpári hozzáállással tényleg van valós ember aki szóba áll veled??? (Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Ezzel a hozzászólással mi is lenne itt a terved????
Ha valóban mész ami persze megkérdőjelezendő,miből gondolod hogy érdekel valakit....
A másik hogy ilyen alpári hozzáállással tényleg van valós ember aki szóba áll veled??? (Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2026. 04. 05. vasárnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
Holnap délelőtt-napközben valaki?
Sziasztok. Közeledik a jó idő. Nudista strand látogatashoz keresnék utitársakat. Békés megyéből, Gyuláról indulnék autóval
Sziasztok szeged vagy környékén ismerrkednék hölgyel párral sok mindenre nyitott vagyok
Most megyek egy 60+ ost teletölteni
Nagy adagom hölgyre,hölgybe locsolnám.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Kecskemét-Kiskőrös-Solt.
Ismerkednék nővel. Szabadidős programokra... ma, holnap is... egyedülalló vagyok 45 180 88 sármos magyar pasi. Privát keress. Nem sexre utazok..
Ismerkednék nővel. Szabadidős programokra... ma, holnap is... egyedülalló vagyok 45 180 88 sármos magyar pasi. Privát keress. Nem sexre utazok..
kecskeméti nőt vagy párt keresek.
Sziasztok!
Húsvéti hosszú hétvége ideje alatt keresnék lányt vagy párt , akinek lenne kedve egy kis kalandhoz.
Szeged + 50 km
Húsvéti hosszú hétvége ideje alatt keresnék lányt vagy párt , akinek lenne kedve egy kis kalandhoz.
Szeged + 50 km
Szegeden és közvetlen közelében feleséget, barátnőt kényeztetnénk a párja tudta nélkül diszkréten. De párhoz is csatlakoznék akár cuckoldra is. Alkalmi de rendszeres találkozókal. Ápolt, potens, kitartó szexet kedvelő férfi vagyok vastag mérettel. Privátba írjatok! Ui: teltebb hölgyek is bátran írhatnak, teltebb popó, nagy mellék nem hátrány!
Duci házaspárként (férj 36, feleség 34) ismerkednénk feleség kényeztetésére. Egyedülálló hetero pasit keresünk. Elsősorban mackós alkatút, vagy kis mérettel rendelkezőt. Első körben kamozás, orális kényeztetések, pettingek, aztán meglátjuk hogyan alakulnak az első találkozások. Helyileg M5 iránya, de országosan is jó lehet ha van utazási hajlandósága. Csak magára igényes, korrekt, nem kamus pasik írjanak max 42 éves korig!
Kecskeméten/Lajosmizsén szopnék, helyed legyen
vagy ha átutazol Lajosmizsén kocsidban leszoplak
gecit nyelem
vagy ha átutazol Lajosmizsén kocsidban leszoplak
gecit nyelem

vazelinator

TÖKIKE 11