Hölgyet keresek rendszeres , szeretői viszonyra sok féle megoldás érdekel
ha van nyitott hölgy egyáltalán az oldalon
Kecskemét
ha van nyitott hölgy egyáltalán az oldalon
Kecskemét
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit
Szopnék
A héten bármikor jó
Kecskeméten keresek kíváncsi hetero pasit
Szopnék
A héten bármikor jó
Honnan jönnél? Mi várunk szívesen.
(Ez egy válasz freecuckold üzenetére (2026. 05. 01. péntek 21:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskeméten nem, de a környéken szeretnék kialakítani egy rendszeres kapcsolatot egy normális gondolkodású párral, hosszú távú házibarát lennék, havi 1-2 alkalmas rendszerességgel. Az is fontos, hogy tudjunk egymással beszélgetni is, tehát nem csak szexet keresek. Pussz és pacsi
Egy kemény farkat keresek tele zacsival holnap délelőttre amit spriccelésig masszíroznék egyoldalúan.
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok
Lakás van hmvhelyen, ápoltság adott és elvárt, privit várok
Elhanyagolt feleséget kényeztetnék Kecskemét környékén diszkréten
Kecskemét környéki biszex párt keresek kis kalandra
Ma estére Kecskeméten férfit,párt keresek egy kis kalandra!Helyem van!
Házaspárral, párral ismerkednék, ha diszkrét srácot kerestek. Nem, nem tudlak egész éjjel dugni, ne., nem nekem van a legnagyobb farkam, nem, nem nyallak órákig, nem, nem akarlak azonnal megdugni, előtte levenném a gatyámat
, nem, nem hiszem, hogy jobb vagyok a párodnál és nem is akarom bizonyítani. Viszont tudok két szót váltani, tudom milyen egy hármas és tudok az igényeitekhez igazoldni. Ha srácot kerestek, írjatok.
, nem, nem hiszem, hogy jobb vagyok a párodnál és nem is akarom bizonyítani. Viszont tudok két szót váltani, tudom milyen egy hármas és tudok az igényeitekhez igazoldni. Ha srácot kerestek, írjatok.
Sziasztok, formás hölggyel találkoznék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok m5 Budapest-Kiskunfélegyháza vonalon valaki esetleg 17 óra körül.
Van itt olyan lány-nő-asszony akinek lenne kedve erdőn mezőn motorozni egy izgalmasat?
Sziasztok!
Pénteken valószínűleg átutazóban leszek Mórahalmon, ellátogatnék a textilmentes szaunavilágba is, valakinek van kedve hetero alapon ismerkedni? Elsősorban lányok és párok.
Pénteken valószínűleg átutazóban leszek Mórahalmon, ellátogatnék a textilmentes szaunavilágba is, valakinek van kedve hetero alapon ismerkedni? Elsősorban lányok és párok.
Sziasztok
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Kecskeméten szopnék kíváncsi hetero pasit
Írj
Jön ma valaki vagy valakik az M9 híd lábához nudizni akit diszkréten lehet kukkolni?
Én is minden évben ott vagyok
egész évben...
(Ez egy válasz Wife surprise üzenetére (2026. 05. 04. hétfő 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
egész évben...
(Ez egy válasz Wife surprise üzenetére (2026. 05. 04. hétfő 04:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Izgi! Minden évben megyünk, de pint idén marad ki
(Ez egy válasz szeghalmiffi üzenetére (2026. 05. 03. vasárnap 11:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 05. 03. vasárnap 11:03
Békésszentandráson medencés, jakuzzis nyaralómban szívesen ismerkednék nyitott, kikapcsolódni vàgyó párral.
Sziasztok. Hosszabb távra keresnék párt vagy hölgyet Bács-Kiskun megyéből. 26 éves átlagos pasi vagyok.
Fiatalabb jófarkút szopnék. 53 éves férfi vagyok.

vazelinator

EdwardTheGreat
Isabella Clark