Elsősorban hölgyet keresünk tartós baráti és intim kapcsolat kialakítására. Nyitottak vagyunk pár jelentkezésére is, Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik testalkatban és életmódban hasonlóak hozzánk. Párok esetén a férfi legyen sportos, ápolt megjelenésű...
Udv Masszőr nem lenne ?
Nő, esetleg pár egykis csónakázás tiszaug-Tisza szakaszon, nudi peca és más finomsagok!
Sziasztok! Ma délelőtt Pàr aki ráér?
Nem független férfiként keresek párokat szexkapcsolatra szegeden.
Csütörtök dèlelőtt tervez-e valaki algyőn lenni?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok partnereket keresek cabrios sex partihoz Csongrád megyében.
Szuper
Akkor esetleg tali ott ..vagy liget?...after. (Ez egy válasz hetvegiparti üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor esetleg tali ott ..vagy liget?...after. (Ez egy válasz hetvegiparti üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Mi pénteken és szomaton.
(Ez egy válasz Szeged81 üzenetére (2026. 06. 08. hétfő 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok
Valaki vagy valakik lesznek innen Gyulán
Péntek vagy szombaton!
Valaki vagy valakik lesznek innen Gyulán
Péntek vagy szombaton!
Sziasztok, én egy 50 éves mackós hetero pasi vagyok és szeretnék megismerni egy kedves szegedi hölgyet akivel (ha megvan a közös szimpátia) jól tudjuk érezni magunkat. Csak ezen a héten vagyok itt Szegeden úgyhogy hosszú távú kapcsolatot nem tudok ígérni. Part is szívesen megismernek de azt tudnotok kell hogy még párral nem volt kapcsolatom. A dolog nagyon izgat de biztos zavarban lennék az elején.
Mindenkinek szép napot.
Mindenkinek szép napot.
Sziasztok
Deyavu feszten ki lesz kint?
Esetleg pàrok ?
Deyavu feszten ki lesz kint?
Esetleg pàrok ?
Üdv Békes megye és környéke szivesen csatlakoznék párhoz vagy egy masszőr?
Fiatalabb jófarkút szopnék Szeged és környéke. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok, Lányt keresünk harmadiknak ! Normális pár vagyunk (férj- feleség) hozzám hasonló hölgyet ha lehet Viber
Puszi Andi . bi is érdekes lehet, igaz kezdő vagyok sőt ezen a téren félénk !! Privát írj
Puszi Andi . bi is érdekes lehet, igaz kezdő vagyok sőt ezen a téren félénk !! Privát írj
Sziasztok!Szegedi párként keresünk párt vagy lányt!Újak vagyunk ebben a témában szívesen fogadunk minden tanácsot!csak férfiak ne jelentkezzenek
Igen többször is!
(Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 08:22
Erdeklődni szeretnék hogy valakinek sikerült már találkozásig eljutnia bárkivel is innen az oldalról? Mivel itt senki nem válaszol semmire,csak hirdeti magát! Ennyi kanapé harcost!
Igen, többször is
(Ez egy válasz Márkó1985 üzenetére (2026. 06. 07. vasárnap 08:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 06. 07. vasárnap 08:22
Erdeklődni szeretnék hogy valakinek sikerült már találkozásig eljutnia bárkivel is innen az oldalról? Mivel itt senki nem válaszol semmire,csak hirdeti magát! Ennyi kanapé harcost!
Nem független férfiként keresek párokat szexkapcsolatra szegeden.

vazelinator

pro7
Nelly