Sziasztok!
Hétvégén lesz innen pár a szikinudin ? Ismerkednénk adatlapunkon írtaknak megfelelően .
Hétvégén lesz innen pár a szikinudin ? Ismerkednénk adatlapunkon írtaknak megfelelően .
Van valaki akinek lenne kedve ma talalkozni?
Sziasztok hölgyet,párt keresek hetero alapon CUCKOLD
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék
Sziasztok! Délelőtti kellemes időtöltést keresnék ezen hét hétköznapokon.
Sziasztok
Valaki vagy valakik lesznek innen Gyulán, pénteken vagy szombaton?
Valaki vagy valakik lesznek innen Gyulán, pénteken vagy szombaton?
Sziasztok. Párral vagy hölgyel ismerkednék hosszú távon Bács-Kiskun megyében. 26 éves átlagos pasi vagyok 17cm intimmel. Többesben van már tapasztalatom és helyem is van ha kell de nagyon szívesen utazok is.
Holnap leszünk a deyavun..
.. Esetleg párok?
.. Esetleg párok?
Házi barátot nem keres valaki eseteleg ?
Békés megyében keresünk párt vagy férfit 35 éves korig aki vagy akik csatlakoznának párhoz.
Szegeden ma vki? bi, sportos, srác vagyok..hely ok...
Kecskemét ès környéke szopnèk, diszkrét bi vagyok
Elsősorban hölgyet keresünk tartós baráti és intim kapcsolat kialakítására. Nyitottak vagyunk pár jelentkezésére is, Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek, akik testalkatban és életmódban hasonlóak hozzánk. Párok esetén a férfi legyen sportos, ápolt megjelenésű...
Udv Masszőr nem lenne ?
Nő, esetleg pár egykis csónakázás tiszaug-Tisza szakaszon, nudi peca és más finomsagok!
Sziasztok! Ma délelőtt Pàr aki ráér?
Nem független férfiként keresek párokat szexkapcsolatra szegeden.
Csütörtök dèlelőtt tervez-e valaki algyőn lenni?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok partnereket keresek cabrios sex partihoz Csongrád megyében.

vazelinator

sándor76
Sandra