Sziasztok. Június 24 re keresek párt 3 masra cuckold stb a holgy örömére.. Szarvason tudlak fogadni wellness jakkuzis környezetben . Varom levélben akit érdekel
Békés-csongrád megyében keresek fiúkat, lányokat, párokat, biszexként, minden jóra!
Algyő ma izgi volt.
Legközelebb végig csináljuk, remélem
Legközelebb végig csináljuk, remélem
Hello,
Röviden:
Kecskeméti vagy környékbeli párt keresek biszex férfitaggal vagy egyedülálló aktív pasit.
Bővebben:
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 46 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén..
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexen kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Röviden:
Kecskeméti vagy környékbeli párt keresek biszex férfitaggal vagy egyedülálló aktív pasit.
Bővebben:
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 46 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén..
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexen kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Sziasztok! Most hétvégére párt,vagy szexbulit keresek.
miért nem beszélhetünk róla
(Ez egy válasz eriktoth üzenetére (tegnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:00
Sziasztok!
Kíváncsi hetero, bi férfival kalandoznék titokban. Viszonzatlan orál...csak én adnám neked. Érdekel?
Kíváncsi hetero, bi férfival kalandoznék titokban. Viszonzatlan orál...csak én adnám neked. Érdekel?
Kecskeméten keresek szombat estére partnert vagy partnereket! Írjatok vagy írj megbeszéljük!
(Ez egy válasz eriktoth üzenetére (tegnap 22:00), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:00
Sziasztok!
Sziasztok! Most hétvégén péntek vagy szombat estére keresek hetero alapon csinos párt kellemes időtöltéshez Csongrád, illetve Bács megyében. Utazni és fogadni is tudok Szegeden. Ha felkeltettem az erdeklodeseteket, írjatok nyugodtan!
Sziasztok!
Szopnék vastag eres faszt. Békés megye. Tudok utazni.
Sziasztok, mi is ott leszünk 19-től 21 ig
(Ez egy válasz Páros este üzenetére (tegnap 04:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 04:52
Sziasztok..június 18-21 ig sziki nudin leszünk..szívesen ismerkednénk párokkal..
Sziasztok. Hosszú távra keresek Párt! Utazni tudok!! Előre köszönöm ha írsz!!
Sziasztok.
Adatlapunk alapján keresünk!
Adatlapunk alapján keresünk!
bi sportos férfias srác haverkodna ma-holnap szegeden....hely ok, reális távon belül is játszik a dolog.
Holnap délelőtt megy innen valaki algyői nudira? Pár, Nő esetleg?
Péntek estére keresek hölgyet párt
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Sziasztok. Szarvasi ápolt igényes férfi vagyok. Szívesen fogadnék saját wellness jakkuzis medencés környezetben igényes saját helyen szomszéd mentes nyaralómba párokat. Tapasztalt férfi vagyok cuckold többes huncutkodásban. Kérem csak valós párok jelentkezését várom vidám kedves humoros közvetlen parok. Lekezelő félénk emberekkel nem tudok s nem is szeretnék a kommunikálni.
Tehát Szarvason tudlak fogadni, klassz jakkuzis lubickolás ismerkedés finom ital melett és spontán szuper kikapcsolódás üdv Norbert. .
Tehát Szarvason tudlak fogadni, klassz jakkuzis lubickolás ismerkedés finom ital melett és spontán szuper kikapcsolódás üdv Norbert. .
Kecskemét-Kiskőrös-Solt-kunszentmiklós régió , szingliként akár páromat is keresem nő személyében! Én 50 180 88 sármos magyar szingli pasi. De keresek párokat és aktiv férfit is. . privát keress. .

vazelinator

Roland89