Szenvedélyes, férfias, odaadó, ápolt, IQ, EQ rendben, vágyakkal teli, közvetlen, férfi keres hölgyeket, párokat szimpátia alapján.
Fiatalabb jófarkút szopnék Szeged környékén. 53 éves férfi vagyok.
Békéscsabán keresek férfi partnert.
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék nővel paral
Nem független domináns,perverz férfiként keresek párokat,nőket szexkapcsolatra szegeden.
Békésszebtandrási hellyel rendelkező ámnutazni is tudó sportos 39 éves pasiként szívesen ismerkednék.
Irtam
(Ez egy válasz Többesbenjobb 7664 üzenetére (tegnap 06:19), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:19
Ma déluténra potens,nagyobb mérettel rendelkezőt fogadnánk. Csak fotóval jelentkezőnek válaszolunk,anélkül ne is irj! Bi hölgyet is szivesen látunk,vagy ilyen hölgytagú párt.
Estére keresunk párt hölgyet
Gyomaendrőd környékén cumizna valaki?Privi!
hello. Hölgyet keresek Tompán vagy környékén. 36F
Ma napközben szegeden és környékén párok, akik diszkréten megleshetők?
Sziasztok
Ma este Mórahalmon leszünk...
Esetleg párok +?
Ma este Mórahalmon leszünk...
Esetleg párok +?
Ma déluténra potens,nagyobb mérettel rendelkezőt fogadnánk. Csak fotóval jelentkezőnek válaszolunk,anélkül ne is irj! Bi hölgyet is szivesen látunk,vagy ilyen hölgytagú párt.
Sziasztok! Jövő héten pénteken és a hétvégén az algyői nudira készülök. Megy esetleg valaki?
Sziasztok! Partneremmel keresnénk ma estere nőt vagy párt Kiskunhalas és környékén. Utazni tudunk
Algyőn hova? Nem hallottam még, légyszi irj róla, hogy képben legyek az eseményekkel.
(Ez egy válasz zoliby75 üzenetére (2026. 06. 18. csütörtök 12:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Finom sexpartner hölgyet keresek Gyula, Békéscsaba körzetéből!
Hölgyet, hölgyeket, lányt, párt lesnék meg bármilyen intim helyzetben. Írj a számodra, számotokra és izgalmas lenne egy leselkedő szempár, esetleg besegítenék.
Baján lenne kedve valakinek találkozni(hetero alapon)?
Hölgyet párt hetero alapon keresek

vazelinator