Esti autos kalandra keresünk
profilunknak megfelelő partnert
Kalocsa- Baja - Szekszárd
Olvass!!!
profilunknak megfelelő partnert
Kalocsa- Baja - Szekszárd
Olvass!!!
Szép napot a hölgyeknek, ma délután flört a 16 vagy a 17 órási Szegedi gyorson?
Szép reggelt a vonatról, egy álmos reggeli flört?! :-*
Baja- Kalocsa. Bi kezdő ként keresnek hasonló barátot , helyem van . Időd legyen és akarj találkozni.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok. 50 éves szexi dögös nagy mellű páromnak keresünk 06.27 du 16 órái kezdéssel 5-6 férfit.
35-50 év között és minimum 17 cm . Csak az írjon privátba aki el is tud jönni és van elérhetősége. Helye cs megye. Készül saját célra video de csak az akció része igy senki nem felismerhető rajta.
Üzenőfalra nem reagálunk és írj magadról pár sort és, hogy hova valósi vagy. köszönjük
35-50 év között és minimum 17 cm . Csak az írjon privátba aki el is tud jönni és van elérhetősége. Helye cs megye. Készül saját célra video de csak az akció része igy senki nem felismerhető rajta.
Üzenőfalra nem reagálunk és írj magadról pár sort és, hogy hova valósi vagy. köszönjük
Ismét a vonatról Kecskemét - Félegyháza?
Sziasztok, "ülünk" a vonaton
mindjárt Cegléd, flörtölni vágyó Hölgyek?
mindjárt Cegléd, flörtölni vágyó Hölgyek?
ma délután jön valaki a bajanudira?
Sziasztok.
Ma hölgy vagy pár napközben kalandra?
Ebben a jó időben esetleg Algyő nudin kaland?
Sziasztok. Szerdától, szombatig Hajdúszoboszlón és Gyulán pihenünk. Pár vagy pasi esetleg?
Sziasztok, a Bp -Szeged közötti reggeli/ délutáni vonatoy utazásokhoz keresek női flörtöt. Írj priviben...
Sziasztok!
Olyan nőt/hölgyet keresek Bács-Kiskun megyéből ma-holnap, akinek izgalmas lenne, ha
Olyan nőt/hölgyet keresek Bács-Kiskun megyéből ma-holnap, akinek izgalmas lenne, ha
le
engem alf
pi alf
si alf
lne
Sziasztok.
Megismerkednék olyan kizárólag hetero úrral,sráccal akit már régóta izgat,foglalkoztat a biszex gondolata,de eddig még bátortalan volt hozzá,olyan dolgokat szeretnék ami mind kettőnknek jó,izgató,egy közös hoki,farok érintés simogatás vagy egymás meztelen testének látványa...esetleg orál,ez csak kettőnkön múlik.Kérlek akkor irj ha már tényleg ezt ki szeretnéd próbálni,bárhonnan irhatsz,helyem van Pestmegyében,akár nálam is alhatsz ha messziről jössz.Diszkrét,igényes ápolt vékony sportos biszex fiú vagyok.Ne tétovázz irj mielőbb!Ma is szabad vagyok,
Szeged környékén duci, kövér nőt, vagy duci testalkatú női taggal rendelkező párt keresek, lehetsz idősebb is
Baja most valaki?
Nem független domináns,perverz férfiként keresek párokat,nőket szexkapcsolatra szegeden.
Sziasztok.
Kalocsa és környékéről keresnék párt, hölgyet , közös kalandok felfedezésére..A jövö héten.
Akár csak fotózni videózni.Nagyon kíváncsi természetű vagyok, és egy bizonyos határig mindenre nyitott.
Magamról: intelligens,, ÁPOLT, jó humorú.Ugyanakkor ,alacsony ,mackós típusú.Extrán potens
Kalocsa és környékéről keresnék párt, hölgyet , közös kalandok felfedezésére..A jövö héten.
Akár csak fotózni videózni.Nagyon kíváncsi természetű vagyok, és egy bizonyos határig mindenre nyitott.
Magamról: intelligens,, ÁPOLT, jó humorú.Ugyanakkor ,alacsony ,mackós típusú.Extrán potens

vazelinator

duncimunci