Ma d.e Kecskemét kisfái utca környékén valaki szopatna ?
Kecskeméten néha heti 1..2 alkalommal megfordulok. Ismerkednék!
Klíma szerelő esetleg van itt?
Valahol privin rám irnál
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 08. szerda 01:44
Igen hatalmas és Fantasztikus kis orgiát hoztunk össze végül így spontán
Az jó
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 01:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 08. szerda 01:44
(Ez egy válasz Stibi40 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 01:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Akor jó a buli
(Ez egy válasz KisAti34 üzenetére (2026. 07. 08. szerda 00:24), amit ide kattintva olvashatsz)
4en kezdtük, most 3-an vagyunk még... Ne féljetek már
(Ez egy válasz goldendave07 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Soltvadkerti tóra jön valaki a héten?
Párom keresem!
Tudom furcsa.. de párra vágyom.. egy nő személyében.. Kecskemét-Solt-Kunszentmiklós....
Én 50 180 88 sármos egyedülálló sajat házzal és egzisztenciával.
Akit keresek. 35-50 év között. 160-170cm. 60-85 kg. ...
Ha érdekellek írj privát. Viberes elérhetőségemet kiadom... .
Tudom furcsa.. de párra vágyom.. egy nő személyében.. Kecskemét-Solt-Kunszentmiklós....
Én 50 180 88 sármos egyedülálló sajat házzal és egzisztenciával.
Akit keresek. 35-50 év között. 160-170cm. 60-85 kg. ...
Ha érdekellek írj privát. Viberes elérhetőségemet kiadom... .
Szegedi fiú hétvégére napközben?
Sziasztok, formás hölggyel vagy párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok!
Ma Békéscsabán töltöm az estét, helyem is van. 34 éves, jó megjelenésű, 184 cm, 79 kg, intelligens, nyitott, közvetlen és többesben jártas férfi vagyok. Szívesen találkoznék párral szinte bármilyen felállásban, vagy hölggyel, esetleg transzneművel. Részemről minden csak megbeszélés kérdése, lényeg, hogy a végén egy széles mosollyal váljunk el
Írjatok bátran.
Ma Békéscsabán töltöm az estét, helyem is van. 34 éves, jó megjelenésű, 184 cm, 79 kg, intelligens, nyitott, közvetlen és többesben jártas férfi vagyok. Szívesen találkoznék párral szinte bármilyen felállásban, vagy hölggyel, esetleg transzneművel. Részemről minden csak megbeszélés kérdése, lényeg, hogy a végén egy széles mosollyal váljunk el
Írjatok bátran.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Hello,
Röviden:
Kecskeméti vagy környékbeli párt keresek biszex férfitaggal vagy egyedülálló aktív pasit.
Bővebben:
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 46 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén..
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexen kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Röviden:
Kecskeméti vagy környékbeli párt keresek biszex férfitaggal vagy egyedülálló aktív pasit.
Bővebben:
Teljesen heteró kinézetű, életvitelű és viselkedésű, férfias megjelenésű 46 éves férfi vagyok.
Egy ideje izgatnak a szép, formás, kemény, ágaskodó farkak és ahogy spriccelnek. Voltam már néhány alkalommal pasival és tetszett a dolog.
Szeretnék találni egy olyan párt, ahol a férfi a kezembe és a számba adná a sajátját, hogy újra átélhessem, hogy a farok másik végén vagyok. Viszonozni nem szükséges. Nagyfokú szimpátia esetén kipróbálnám, hogy milyen érzés, ha egy férfi tesz magáévá vagy egy nő dug meg felcsatolhatóssal.
Elsősorban párral szeretném átélni ezeket az élményeket, de esetleg szingli férfi is szóba jöhet. Kecskeméti vagyok, azonban ha kialakul a kölcsönös szimpátia, akkor szívesen megyek például a fővárosba vagy szinte bárhova az ország középső részén..
Párok esetében nem zárkozom el hosszabb távú, barátságon alapuló kapcsolattól sem, ezért nagy előny, ha a szexen kívül más dolgokról is tudunk beszélgetni.
Kamu a
gy
!
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 13:36), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek
Holnap este Gyulán leszek a feleségemmel. Szeretném meglepni egy párral. Még nem voltunk ilyen helyzetben. Tudtok helyet ilyen ismerkedésre?
elvezzaszamba28 is ez a
gy
!
(Ez egy válasz Carp40 üzenetére (2026. 07. 07. kedd 13:32), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
er alf
ek

vazelinator

süniék
Isabela K