70+,hölgyet tudok,kapható.Te is ajánlj hasonlót,cseréljünk.
Sziasztok. Kecskeméten ma este rá ér valaki?
Sziasztok! Jövőhét péntek estére keresek házi swinger bulira párt még, ha érdekel írjatok és megbeszéljük a részleteket. Anyagiak kizárva!
Sziasztok! 31 éves kreol bőrű pasiként keresem kalandom, szívesen csatlakoznék párokhoz vagy hölgyekhez. Ha esetleg érdekes lennék valaki számára várom privát üzenetet!
))
))
Sziasztok! Békéscsaba környékén szájba basznék valami gyakorlott szopógép pasit ! Max35-40 éves !
Sziasztok ma pár vagy férfi 30 felett ismerkedni ??
Sziasztok. Kecskemétről?
Jelen.
(Ez egy válasz Barbi79 üzenetére (2026. 07. 10. péntek 04:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt sem szokás válaszolni a levelekre, nem is értem minek rabolják az időnket. Alapvető normákat meg kellene tartani...
(Ez egy válasz kereső 88 üzenetére (tegnap 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:25
Csak egy kérdés... Mi van azoknak a fejükben akik keresnek, ír az ember es vissza sem válaszolnak semmit?
Csak egy kérdés... Mi van azoknak a fejükben akik keresnek, ír az ember es vissza sem válaszolnak semmit?
Ha talaltal holgyet vagy part, kerlek, szolj nekem is! Koszonom!
(Ez egy válasz BigMZ üzenetére (tegnap 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:10
Sziasztok! Szegeden csatlakoznék mai vagy holnapi napon hölgyhöz vagy párhoz egy kis kalandra
Szikin ebben a jó időben?
Sziasztok! Szegeden csatlakoznék mai vagy holnapi napon hölgyhöz vagy párhoz egy kis kalandra
Kiskunfélegyházán és környékén keresek szexpartnereket.
Hali mit szeretnél? Tudnék utazni
(Ez egy válasz otto37 üzenetére (tegnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
utazni tudnál? Békésen élek. írj ha gondolod. én 43 vagyok
(Ez egy válasz Ketmogyoroegyrepa üzenetére (2026. 07. 10. péntek 10:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 10. péntek 10:35
Sziasztok! Biszex kalandra keresek partnert/partnereket Kecskemét környékén. Én inkább a passzív szerepet kedvelem. Ma este felé a legjobb.
Baja Szeged között kalandoznék délelött
Sziasztok iasztok! Aktív, fiatal srácként, ismerkednek passzív sráccal... Baja és környéke... smile
Sziasztok! Kecskeméten szécsényi városban valami lehetőség?
Sziasztok! Esetleg valaki van itt, aki Baja környékén szívesen talalkozna?

vazelinator

elronto
Lizzy