Algyőre érdemes holnap kimenni?
Sziasztok, augusztus 3-6.-a közt a gyulai Elisabeth hotelben leszünk,keresünk partnereket gabalyodàsra.
Tiszakècskèn hölgyet kinyeztetnèk
Sziasztok! Keresek hölgyet, párt akár rendszeres oràl kalandra, akár támogatással is csak ne hivatásos! Valamit valamiért alapon...
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Biszex párt keresek Kecskemét környékén kellemes kalandra
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Sziasztok!
Szeged környékén keresek nőt is akit érdekelne többes, ugyanerre másik férfit is.
45 éves, sportos, igényes férfi vagyok.
Párt szintén akit érdekel ilyen felállás.
Szeged környékén keresek nőt is akit érdekelne többes, ugyanerre másik férfit is.
45 éves, sportos, igényes férfi vagyok.
Párt szintén akit érdekel ilyen felállás.
Szeged Kecskemét közt valaki esetleg?
Heteró pasival ismerkednénk kis intimmel max 14 cm, és max 45 korig,
eg
alf
ye alf
dü alf
lállóval
Sziasztok. Kecskeméten?
Busz pályaudvarnál vagyok.
Kecskeméten vagyok most átutazóba.
Egy tali velem?
Egy tali velem?
Kedves lelkes hölgyet keresek, aki megmaszirozná a prosztatámat, nem baj ha kezdő vagy.
A héten keresek minden jóra párokat,vagy hölgyeket, szigorúan hetero alapon. Kamus emberek, hamis profillal visszaélők, melegek kiméljenek
Sziasztok!csütörtök du kecskemét környékén keresek holgyek vagy párok!
Értelek.
(Ez egy válasz Páromat meglesni üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 16:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 12. vasárnap 16:37
Megadom szívesen!De egy kis értelmezés!Rám írnak sokan,jönnének dugni,stb.Még ők szabnak feltételeket!Amúgy sztem ezt privátban kellene.
Na gyere
(Ez egy válasz eredita1234 üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 07. 12. vasárnap 16:58
Fiatalabb jófarkú pasit szopnék Szeged felé. 53 éves férfi vagyok.
Fiatalabb jófarkú pasit szopnék Szeged felé. 53 éves férfi vagyok.
Megadom szívesen!De egy kis értelmezés!Rám írnak sokan,jönnének dugni,stb.Még ők szabnak feltételeket!Amúgy sztem ezt privátban kellene.
(Ez egy válasz Banderasx üzenetére (2026. 07. 12. vasárnap 11:35), amit ide kattintva olvashatsz)

vazelinator

Csikipár