Sziasztok! Békésszebntandrási vagyok!
Ha gondoljátok irjatok privit (Ez egy válasz Hazaspar0092 üzenetére (tegnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha gondoljátok irjatok privit (Ez egy válasz Hazaspar0092 üzenetére (tegnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
szia, van fejlemény?
(Ez egy válasz Balint97 üzenetére (tegnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:48
Sziasztok! Ha van kedvetek ismerni, írjatok üzenetet, holnap délután szabad vagyok.
Ha tudtam volna én is kimentem volna....
(Ez egy válasz monssy üzenetére (tegnap 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 20:20
Ma lent voltunk Algyőn délután.
Senki nem volt. A hely kicsi aranyos,
a part iszapos.
a part iszapos.
a part iszapos. (Ez egy válasz Teslamasterman üzenetére (tegnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 12:53
a part iszapos. (Ez egy válasz Teslamasterman üzenetére (tegnap 12:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Délután lenéznék Szikire vagy Algyőre. Kint lesz valaki?
Algyőn még nem voltam, örülnék ha valaki pontosan útbaigazítana...
Köszönöm!
Köszönöm!
tegnap 12:53
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
békésben nincs senki aki találkozna?
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék valaki?
Abádszalókon keresünk dogging bulit.....
Sziasztok! Ha van kedvetek ismerni, írjatok üzenetet, holnap délután szabad vagyok.
(Ez egy válasz Hazaspar0092 üzenetére (tegnap 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok Vannak pasik szarvas környékén cuckold vagy többes szex talikra
Sziasztok! Hölgyet keresek hosszabb távú ismeretségre,szívesen ismerkedem párokkal is!
Sziasztok! Egy-két órát eltöltök a vízmű dombnál , esetleg ha elbújna valaki kicsit, ha valaki kimozdulni vágyik a komfort zónából és izgalomra vágyik... Gyere ne habozz
Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
Sziasztok.
Sziasztok! Kecskeméten keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!
Pár keres párt, csak privi!
Szombat reggel 7:30 tól kecskeméten leszek.
Ha az adatlapom fel keltette az érdeklődésed, írj bátral.
Üzenet módosítása
Ha az adatlapom fel keltette az érdeklődésed, írj bátral.
Üzenet módosítása
Sziasztok.
Mi egy normalis ,egymast szereto par vagyunk, Anliaban elunk de jelenleg Magyarorszagon vagyunk Morahalmon, parokat , holgyeket keresunk kellemes ido eltoltesehez. Ha van helyed , helyetek szivesen taliznank Jul 25 e elott.
Mi egy normalis ,egymast szereto par vagyunk, Anliaban elunk de jelenleg Magyarorszagon vagyunk Morahalmon, parokat , holgyeket keresunk kellemes ido eltoltesehez. Ha van helyed , helyetek szivesen taliznank Jul 25 e elott.

vazelinator

qwert0