Sziasztok
Van olyan pár aki ma hármashoz keres partnert?
Van olyan pár aki ma hármashoz keres partnert?
Üdv 50 évesként keresek Kecskeméti párt helyem van
Már egyedül vagyok nagy faszu sok gecivel rendelkező fiukat szopnék kecskeméti lakásomon
06703052879
06703052879
orálszex keresek partnert, hölgyet szívesen nyalok vagy pasit szopok viszonzásra nem tartok igényt !
Pár keres párt, csak privi!
Sziasztok! Egyoldalú szopatásra keresek partnereket, ma délelőtt Békésben vagyok, helyem sajnos nincs. Ami mehet, arcra, szajba élvezés, alázós szopatás. Átlagos, pasis srác vagyok.
Nem független domináns férfiként ismerkednék párokkal nőkkel szeged és vonzáskörzetében.
Sziasztok, Kissé perverz sub passzív vagyok aki lenne egy pasi ribanca ! 48 éves nagyon nyitott a szexben extrémre is
Sziasztok!
Csak párt keresetek? Vagy esetleg csatlakozhat egy pasi is? Akár ötödiknek? (Ez egy válasz szentesiek üzenetére (tegnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:52
Csak párt keresetek? Vagy esetleg csatlakozhat egy pasi is? Akár ötödiknek? (Ez egy válasz szentesiek üzenetére (tegnap 17:52), amit ide kattintva olvashatsz)
Szombat délutánra, estére keresnénk Szentes közeli átlagos párt aki csatlakozna hozzánk párcserére vagy bármi jóra. Helyünk van és fogadni is tudunk.
Szombat délutánra, estére keresnénk Szentes közeli átlagos párt aki csatlakozna hozzánk párcserére vagy bármi jóra. Helyünk van és fogadni is tudunk.
Sziasztok! Szegedi párként ismerkednénk kizárólag szegedi párokkal 4 igen és szimpátia esetén pár cserés együttlét céljából akár hosszú távú kapcsolat kialakítását is szeretnénk.
Olyan nőt keresek Gyula és környékén aki szereti ha használják!
Egyedül álló férkiként keresek nagy farkú pasit kecskeméten akit szophatnék helyem van
Holnap reggelre vagy kora délelőttre keresek pasit vagy párt uni/ passzív bi vagyok.
Üdv: Tamás
Üdv: Tamás
Kecskemét környéki biszex párt keresek délelőtti kalandra
Sziasztok! Ma este sziksóstó környékén valaki?
Sziasztok! Szombat reggel/délelőtt Gyulán, lakásomon szívesen fogadnék partnert, partnereket közös élvezetekhez. Várom hölgyek, párok, férfiak jelentkezését is.
Vasárnap este óta voltam minden nap kb 5 és 6 között de senki nem volt kint rajtam kívül.
Elég kihalt ez a hely :(
Ma lehet megpróbálok kicsit korábban kinézni kb 2-3 felé ... (Ez egy válasz Ede2026 üzenetére (2026. 07. 21. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Elég kihalt ez a hely :(
Ma lehet megpróbálok kicsit korábban kinézni kb 2-3 felé ... (Ez egy válasz Ede2026 üzenetére (2026. 07. 21. kedd 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Kecskeméten vagy Kiskunfélegyházán keresünk rendszeres, diszkrét házibarátot! Ha érdekel írj, ha úgy van, elérhetőséget is!

vazelinator

Alice White