Sziasztok! Bács-Csongrád megyében keresek párt hármasra. Igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Káros szenvedélyektöl mentes vagyok. Borotvált vastag farkam van. Közös nudizás is érdekelne, akár családi háznál nudizás mesztelenkedés. A szexben szinte mindenre nyitott vagyok ami örömet okoz. Hosszabb távon gondolkodom akár házibarátként.
Ilyet mi is szívesen fogadnánk !
(Ez egy válasz biszexpáros2 üzenetére (ma 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:16
Sziasztok. Bi pár vagyunk full passzív férfi taggal. MOSTANRA Nagy mérettel rendelkező AKTÍV bi pasit keresünk Kecskemét és környékén. Helyünk nincs de utazni tudunk.
Sziasztok lányt vagy párt keresek Tőserdőnél folyóparton vagyunk holnap estig
Ma egy kis masszázsra valaki?Helyem vam Kecskeméten!
Kecskemét. Ismerkednék csinos hölgyel, párral. Privát írj
Sziasztok, formás hölggyel vagy párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Helló sziasztok! Privát üzenet elküldve! Hátha hasonló elképzeléseink vannak
(Ez egy válasz biszexpáros2 üzenetére (ma 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 12:16
Sziasztok. Bi pár vagyunk full passzív férfi taggal. MOSTANRA Nagy mérettel rendelkező AKTÍV bi pasit keresünk Kecskemét és környékén. Helyünk nincs de utazni tudunk.
Kkfházán vagy környékén keresnék könnyed nyári kalandot.
Békésszentandrasi 39 pasiként párokkal hölgyekkel ismerkednék
Sziasztok ! 46 éves hobby crossdresser vagyok Szegedről .Aktív férfi partnerem keresem hosszabb távu kapcsolatra aki rendelkezik hellyel .Ha a környező megyékből jössz az sem kizáro ok csak tudjj helyet biztositani a találkozásokhoz ! Adatlapom szerint keresek .
Pár keres párt, csak privi!
Jövő hét elején szegeden valaki?
Sziasztok. Hölgyet párt fogadnék. Csak belső üzenetben.
Helló sziasztok párhoz csatlakoznèk Kiskőrös és környékéről de utazni is tudók!!43 éves vagyok 19/6 intim mérettel Telt karcsú duci imádó vagyok!! Ne legyetek tökéletesek élmény a lényeg érezzük jól magunkat ha gondolod írj sajnos helyem nincs
Sziasztok!
SZEGEDEN Holnap estére keresem fiu partnerem. HELYEM VAN.
Irj bátran
SZEGEDEN Holnap estére keresem fiu partnerem. HELYEM VAN.
Irj bátran
Sziksóstó környékén valaki ma este?
Kizárólag ma estére keresünk pasit esetleg párt Hódmezővásárhelyen illetve a környéken. Igényes 40 es hazaspar vavyunk. Diszkrét ápolt jelentkezoket várunk. Nincs sok idő, elerhetoseget telefonszamot kérünk szépen
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék nővel paral tartos szex reményben

vazelinator

erdolilla