Sziasztok!
Holnap Baján a Duna parton bérelek egy szép apartmant.
Szívesen fogadok főzéssel összekötött bujasággal.
Hölgyek és párok csatlakozását örömmel fogadom.
Holnap Baján a Duna parton bérelek egy szép apartmant.
Szívesen fogadok főzéssel összekötött bujasággal.
Hölgyek és párok csatlakozását örömmel fogadom.
Sziasztok! 34- éves férfi szívesen csatlakozna párokhoz kis tapasztalattal rendelkezem, káros szenvedélyektőlmentes Baján lakok de az utazás nem jelent gondot, és én valójában merek találkozni!
Szegeden valaki?
Aktív férfit keresek tartós szexkapcsolatra.Szegedi kezdő crossdresser vagyok .hely kell .Adatlapom szerint keresek .
Sziasztok kiskunhalas és soltvadkert környékéről ismerkednék nővel paral házi barát szerep is érdekel
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Szia ! Sajnos csak én élvezem ha valaki a nejem bugyijára kiveri . Nejem nincs benne ilyenben .
(Ez egy válasz K.Oliver üzenetére (tegnap 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:24
Sziasztok smile
Keresem azt a hölgyet/párt akit izgatna ha a páros női tagjának bugyijára élveznek smile
Tudom lehetetlen kb de hátha smile
Keresem azt a hölgyet/párt akit izgatna ha a páros női tagjának bugyijára élveznek smile
Sziasztok smile
Sziasztok
Nem értem amúgy miért lehet simán kiírja a vágyaid? Úgy is kiderül
(Ez egy válasz Teslamasterman üzenetére (tegnap 10:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:41
Kamu hirdetés, átverés, pasikat keres valójában saját magának, csaj nincs. Keress rá már többen írtuk. Nem értem az ilyen embereket miért nem törli az admin...
Sziasztok!A hőségriadó közepén mi sem a lakásban akarunk aszalódni – helyette inkább veletek forrósítanánk fel a hangulatot!
Kamu hirdetés, átverés, pasikat keres valójában saját magának, csaj nincs. Keress rá már többen írtuk. Nem értem az ilyen embereket miért nem törli az admin...
(Ez egy válasz lacko111 üzenetére (tegnap 10:03), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali mai nap rá érek
(Ez egy válasz harmadikatkeresunk20 üzenetére (2026. 08. 01. szombat 18:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 01. szombat 18:46
Sziasztok! Valaki ma este éjszaka? Házibarát? Kecskeméten vagyunk. Ha érdekel írj, elérhetőséggel!
Sziasztok ! 46 éves hobby crossdresser vagyok Szegedről .Aktív férfi partnerem keresem hosszabb távu kapcsolatra aki rendelkezik hellyel .Ha a környező megyékből jössz az sem kizáro ok csak tudjj helyet biztositani a találkozásokhoz ! Adatlapom szerint keresek .
Jó làtni,hogy Kecskeméten rajtunk kívül is van bi pàr.Soj sikert nektek
(Ez egy válasz biszexpáros2 üzenetére (2026. 08. 01. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 01. szombat 12:16
Sziasztok. Bi pár vagyunk full passzív férfi taggal. MOSTANRA Nagy mérettel rendelkező AKTÍV bi pasit keresünk Kecskemét és környékén. Helyünk nincs de utazni tudunk.
Szarvason, klímás nyaralóban meztelenkedem
jó lenne egy partner…….
jó lenne egy partner…….
Pár keres párt, csak privi!
Kkfházán vagy környékén keresnék könnyed nyári kalandot.
Sziasztok Kecskemét környékén keresek Hölgyet vagy párt! Irj

vazelinator

cicuska40