Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit.. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes talp láb és svéd frissítő masszőr srác vagyok.
Sziasztok!
A hèten kinèznènk az algyöi partra.Ismerkedni esetleg másra is! Esetleg privát üzenetben tudna valaki pár infót adni?
Nem jártunk mèg ilyen helyen. Privátban várnánk információt.
Mikor èrdemes menni,hol van ez a hely egyáltalán???
Nyitottak vagyunk!
A hèten kinèznènk az algyöi partra.Ismerkedni esetleg másra is! Esetleg privát üzenetben tudna valaki pár infót adni?
Nem jártunk mèg ilyen helyen. Privátban várnánk információt.
Mikor èrdemes menni,hol van ez a hely egyáltalán???
Nyitottak vagyunk!
Sziasztok ! 46 éves hobby crossdresser vagyok Szegedről .Aktív férfi partnerem keresem hosszabb távu kapcsolatra aki rendelkezik hellyel .Ha a környező megyékből jössz az sem kizáro ok csak tudjj helyet biztositani a találkozásokhoz ! Adatlapom szerint keresek .
Sziasztok 32 éves szüz srác vagyok lányokál hölgyekel. Beszélgetnék képcsere camozás egyenlőre de bármi szoba jöhet.
Sziasztok ma este SZentesen keresem hölgy vagy pár társaságát.
Fiatalabb jófarkút szopnék Szeged felé. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok! Kecskemét valaki van ?
)
Kkedd este Hajdúszoboszlón párhoz csatlakoznak, puncit kényeztetnek!!
Sziasztok ! 46 éves hobby crossdresser vagyok Szegedről .Aktív férfi partnerem keresem hosszabb távu kapcsolatra aki rendelkezik hellyel .Ha a környező megyékből jössz az sem kizáro ok csak tudjj helyet biztositani a találkozásokhoz ! Adatlapom szerint keresek .
Sziasztok! Ma hölgy pár Kiskunhalas vagy környéke?
Pár keres párt akár közös kirándulásra is, csak privi!
Szoktak kinn lenni bevállalos párok vagy nők?
(Ez egy válasz koxx01 üzenetére (2026. 08. 02. vasárnap 20:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 08. 02. vasárnap 20:33
Bács megye déli részén cumiznék.
Sziasztok!
Holnap Baján a Duna parton bérelek egy szép apartmant.
Szívesen fogadok főzéssel összekötött bujasággal.
Hölgyek és párok csatlakozását örömmel fogadom.
Holnap Baján a Duna parton bérelek egy szép apartmant.
Szívesen fogadok főzéssel összekötött bujasággal.
Hölgyek és párok csatlakozását örömmel fogadom.
Sziasztok! 34- éves férfi szívesen csatlakozna párokhoz kis tapasztalattal rendelkezem, káros szenvedélyektőlmentes Baján lakok de az utazás nem jelent gondot, és én valójában merek találkozni!
Szegeden valaki?
Aktív férfit keresek tartós szexkapcsolatra.Szegedi kezdő crossdresser vagyok .hely kell .Adatlapom szerint keresek .
Sziasztok kiskunhalas és soltvadkert környékéről ismerkednék nővel paral házi barát szerep is érdekel

vazelinator

Cica és Kandur
Monica Lion