Szegedi vagy közvetlen közeli Hölgy vagy pár partnerem keresem alkalmi de hosszabb szexkapcsolatra, vagy szeretői kapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt. Én ápolt potens tartalmas szexet kedvelő férfi vagyok. Privát üzenetbe várom leveled.
Sziasztok! Szombat ,vasárnap sziki nudin ismerkednénk párokkal..
Iskolakezdési bevásárlás érett anyukának.
Békés, Szolnok, Csongrád megyéből meztelenkednék, nudiznék valakivel... Valakinek lenne hozzá kedve?
Mi pár vagyunk.
Ma Kecskeméten ? Priviben írj.
Ma Kecskeméten ? Priviben írj.
Sziasztok.
Félegyházán,vagy környékén keresek hölgyet,aki ebben a hősêgben unatkozik,és szeretne huncutkodni.
Esetleg ha pár van ilyen,írhat nyugodtan.
Félegyházán,vagy környékén keresek hölgyet,aki ebben a hősêgben unatkozik,és szeretne huncutkodni.
Esetleg ha pár van ilyen,írhat nyugodtan.
Valaki be tudna vinni kocsival a belvárosba szikiről? Meghàlàlom!
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Sziasztok! Ma este sziksóstó környékén lány vagy pár? Üzenetet privátban!
Sziasztok! Írtam priviben .
(Ez egy válasz Dogging81 üzenetére (tegnap 18:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Mi pár vagyunk ! Holnap Kecskeméten tali?
Priviben írj.
Priviben írj.
Hello! Szopnék ma éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Sziasztok recskabajnokok.
Sziasztok! Bács - Csongrád megyében keresek párt hármasra. Igényes diszkrét megbízható férfi vagyok. Borotvált vastag farkam van. Közös nudizás is érdekelne, akár családi háznál is. Hosszabb távon gondolkodom, akár házibarátként is.
Sziasztok szegedi pár keres harmadiknak lányt vagy párt rugalmasak vagyunk sokminden érdekelne szex a szabadban 3-as\4es felállásban stb írj privátban ismerkedjünk !
Sziasztok. Faszimádó,csak passzív homo vagyok. Szopnék és dugatnám magam most egy, de akár egyszerre több aktív potens férfival aki,akik eltudnak jönni hozzám.. Szerény,szolid , de kultúrált helyem van- Békés megyében.
Sziasztok!
Szívesen lennék idegenvezető. Akár holnap is! (Ez egy válasz kivancsiparhmvh üzenetére (tegnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:44
Szívesen lennék idegenvezető. Akár holnap is! (Ez egy válasz kivancsiparhmvh üzenetére (tegnap 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
A hèten kinèznènk az algyöi partra.Ismerkedni esetleg másra is! Esetleg privát üzenetben tudna valaki pár infót adni?
Nem jártunk mèg ilyen helyen. Privátban várnánk információt.
Mikor èrdemes menni,hol van ez a hely egyáltalán???
Nyitottak vagyunk!
A hèten kinèznènk az algyöi partra.Ismerkedni esetleg másra is! Esetleg privát üzenetben tudna valaki pár infót adni?
Nyitottak vagyunk!
Sziasztok. Mai napon este fogadnék szép csodálatos környezetben jakkuzus medencés wellness környezetben hölgyet vagy házaspárt Szarvason. Üdv egy kedves kitartó méretes jó potenciával rendelkező igényes férfi vagyok.
Üdv lehet jönni hozzám nyaralni pihenni kikapcsolódni nyékládházára a tavak városába, gyönyörű tavak tiszta átlátszó víz van itt nálunk, lehet strandolni supozni napozni akár meztelenül is napozhat aki szereti. Egy szobám van plusz egy ággyal, Tiszaújváros termál 20 percre van autóval, miskolc Tapolca barlangfűrdő 20 perc és Lillafüred vízesés palota Szálló bükk is. Gyere élvezd a nyarat nálam ingyen, nem királyi lakosztály de ezért nem kérek semmit.. Sütés főzési lehetőséggel az udvaron is. 40+os aktív normális életet élő erekesszékes talp láb és svéd frissítő masszőr srác vagyok.
Sziasztok!
Nyitottak vagyunk!
Nyitottak vagyunk!

vazelinator