Párt keresek akik egyszerre szopnának engem
Nagy tehát nagy faszt szopnék ma Kecskeméten
Vagy párral taliznék hely van
Vagy párral taliznék hely van
Békéscsaba környékén ide adná valaki a játékost?
Szegeden ma valaki ? (Párok ,lányok!)
Hello! Szopnék ma nappal vagy éjszaka Kecskeméten! Kíváncsi hetero is jöhet!
Mai nap du napközben kecskemét környékén?
Sziasztok, formás hölggyel vagy párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Holnap a Sziki nudin lesz kinn pár aki ismerkedne?
Sziasztok! Debrecenbe keresek ma estére hölgyet vagy párt a hölgy örömére, akivel szívesen kényeztetnénk egymást! Magamról csak annyit előre, hogy igényes, jó külsejű fiatal ember oda figyelessel a másikra! Hotelt ennek függvényében foglalok
Jelige tali a nagyerdei szökőkútnál!
Jelige tali a nagyerdei szökőkútnál!
Holnap napközben Hölgy vagy Pár Orosházán vagy a környéken? Utazni tudok
Pár keres párt akár közös kirándulásra is, csak privi!
Szombatra keresek hölgyet vagy párt, Szeged és környékén.
Sok mindenre nyitott vagyok, pl: nudi,maszti,masszázs,kukkolás,cuckold,dp,stb...
Privátba írjatok!
Sok mindenre nyitott vagyok, pl: nudi,maszti,masszázs,kukkolás,cuckold,dp,stb...
Privátba írjatok!
Nem teljesen kezdő párként párokkal ismerkednénk
Továbbra is keressük bisex uni vagy aktív nagy intim méretű rendszeres partnerünket kizárólag hétvégi esti szabadidővel !
Sziasztok! Jelenleg Szegeden vagyok, helyem van szállodában ma estére. Hölgyeket, esetleg párokat keresnék egy kötetlen estére/ kellemes szexre a hölgy örömére! Kérlek privátban írj. Köszi L.
Sziasztok!
Kiskunfélegyházán vagy környékén keresnék ma estére kellemes kalandot.
Kiskunfélegyházán vagy környékén keresnék ma estére kellemes kalandot.
Sziasztok
40 es igényes szegedi pasi hölgyet keres hosszú távra diszkréten vagy párokhoz csatlakoznék
40 es igényes szegedi pasi hölgyet keres hosszú távra diszkréten vagy párokhoz csatlakoznék
Sziasztok.
Kecskemeten csutortok esti programra keresunk harmasra,cuckoldra jotestu,kellemes meretu(18-20cm,szormentes) es tarsasagu ferfit.Biszex erdeklodes elonyben,minden tovabbi informacio az adatlapunkon.Ha kezdesnek maszirozni is tudsz-Nem szexmasszazs!Ertelmezd!)nem marad viszonzatlan a szivesseg!
Csak a lehetseges partnereknek valaszolunk,koszonjuk ennek elfogadasat.
Kecskemeten csutortok esti programra keresunk harmasra,cuckoldra jotestu,kellemes meretu(18-20cm,szormentes) es tarsasagu ferfit.Biszex erdeklodes elonyben,minden tovabbi informacio az adatlapunkon.Ha kezdesnek maszirozni is tudsz-Nem szexmasszazs!Ertelmezd!)nem marad viszonzatlan a szivesseg!
Csak a lehetseges partnereknek valaszolunk,koszonjuk ennek elfogadasat.
Szegedi vagy közvetlen közeli Hölgy vagy pár partnerem keresem alkalmi de hosszabb szexkapcsolatra, vagy szeretői kapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt. Én ápolt potens tartalmas szexet kedvelő férfi vagyok. Privát üzenetbe várom leveled.
Péntek estére keresünk egy kedves párt !
( csak párt)
( csak párt)

vazelinator

sexplorer
Katerina S