Sziasztok! Ma este párral szívesen ismerkednénk Lajosmizsén este .
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
Sziasztok! Mai napon keresek hölgyet vagy pàrokat egy laza napra. Nálam lehetünk
Sziasztok
Ma SZIN után ki el egy kicsit Majomkodni Szatymazra...Pàrok ?
Ma SZIN után ki el egy kicsit Majomkodni Szatymazra...Pàrok ?
Viszont mi szívesen látunk írj ránk
(Ez egy válasz kisg23 üzenetére (tegnap 23:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Tudom. Ezért írtam neki egyes számban. Már lejjebb kiveséztük ezt az idiótát.
(Ez egy válasz Párokat73 üzenetére (tegnap 23:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 23:18
Ez egy kamu azt akarja menj el először le sz.p aztán majd lehetsz a csabával nagy kamu
Ez egy kamu azt akarja menj el először le sz.p aztán majd lehetsz a csabával nagy kamu
(Ez egy válasz kisg23 üzenetére (tegnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 22:18
3 nap alatt 54 hozzászólás méghozzá mind ugyanaz. Nagyon átlátszó vagy…nem unod még? Teleszemeteled az összes
fó
….
alf
ru alf
mo alf
t
3 nap alatt 54 hozzászólás méghozzá mind ugyanaz. Nagyon átlátszó vagy…nem unod még? Teleszemeteled az összes
fó
….
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (tegnap 17:20), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
mo alf
t
Szombat délelőtt Kiskunfélegyházán ráérek. Partnert keresek.
Szegeden nö pár aki ma este autókázik?
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék!
Sziasztok.
Házibarátot keresünk ma Kecskeméten.
Írj ha érdekel.
Házibarátot keresünk ma Kecskeméten.
Írj ha érdekel.
Holnap szikin párral hölggyel nudiznek 50 és ferfi
Sziasztok Kecskemét és felegyhaza környékéről keresek nőt párt ma délután ra.valaki?
Üdv
(Ez egy válasz Miki70 üzenetére (tegnap 11:05), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:05
Szegedi vagy közvetlen közeli Hölgy vagy pár partnerem keresem alkalmi de hosszabb szexkapcsolatra, vagy szeretői kapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt. Én ápolt potens tartalmas szexet kedvelő férfi vagyok. Privát üzenetbe várom leveled.
Szegedi vagy közvetlen közeli Hölgy vagy pár partnerem keresem alkalmi de hosszabb szexkapcsolatra, vagy szeretői kapcsolatra. Diszkréció adott és elvárt. Én ápolt potens tartalmas szexet kedvelő férfi vagyok. Privát üzenetbe várom leveled.
SZIN en párokkal ismerkedunk ma is....
Meg ő volt a harmadikatkeresunk20 is de már annyi személynél lebukott,hogy azt törölte nemrég. De látom nem bírta sokáig
(Ez egy válasz Tear38 üzenetére (2026. 08. 27. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem független férfiként helyel rendelkező párokat,nőket keresek tabumentes szexkapcsolatra domináns férfiként.

vazelinator

Sasha