Szalkszentmárton, és környékén szívesen találkoznék hölggyel, vagy párral. Helyem is lenne, de az utazás sem gond.
Sziasztok,Csongrád megye és környékén ismerkednék hölgyekkel,párokkal a hölgy örömére,masszázs,intim és erotikus masszázs!
Sziasztok! Szeptemberi szabadságom alatt, Kecskeméten kalandoznék hölgyekkel, párokkal. 51 éves, sportos, káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Sziasztok ! Mikor és hol ? Szivesen csatlakoznék .....
(Ez egy válasz neven üzenetére (2026. 09. 04. péntek 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 04. péntek 09:21
Kecskeméti pár,szexhez a szabadban keres pasikat párokat,-dogging,mini gangbang.
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszakára is!
Neked valami baj van a
2026. 09. 02. szerda 12:07
hi
? Csak teli szemeteled az összes alf
dr alf
og alf
lóbuszbanfó
úgy hogy egy nagy kamu vagy….
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 02. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
mo alf
t
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
39 éves sportos pasiként párt keresek szolnok-kecskemét-békéscsaba háromszögben. Fogadni is tudok
Kecskeméti pár,szexhez a szabadban keres pasikat párokat,-dogging,mini gangbang.
Igazából mind a kettő jó lehet
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Na vazze járom az országot és ilyent még nem. Láttam.
(Ez egy válasz SubenM üzenetére (2026. 09. 04. péntek 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 04. péntek 05:16
Esetleg innen van az a pár aki olyan éjszaka 1-2 körül a régi ötösön Kecskemét és Kiskunfélegyháza között a Merci gyár felé az egyik parkolóban szexelt? A hölgy a jobb egybe volt fel pucsítva :P
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt Szegeden.
Sziasztok, formás hölggyel vagy jó fej párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Esetleg innen van az a pár aki olyan éjszaka 1-2 körül a régi ötösön Kecskemét és Kiskunfélegyháza között a Merci gyár felé az egyik parkolóban szexelt? A hölgy a jobb egybe volt fel pucsítva :P
Holnap kora délután Mórahalom.
Sziasztok! Egy egyedülálló, ápolt és abszolút nyitott gondolkodású férfi vagyok. Olyan párt keresek, akik szívesen fogadnának a hálószobájukban (vagy azon kívül) egy harmadik felet a hétvégéken. Elony hogyha a bi-dolgok mindannyiunk számára vonzóak Ha megvan nálatok a biztos háttér (saját hely) és a nyitottság, várom az üzeneteteket. Adjunk egy esélyt a kémiának!
A szegedi reptérhez,vagy a bajaihoz?
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 09:53
Holnap reggel hölgy aki jönne a reptéri kifutohoz kalandozni?Privátban keress.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék nagy intimmel.
Holnap reggel hölgy aki jönne a reptéri kifutohoz kalandozni?Privátban keress.
Szia!
Szeretnék találkozni egy hölggyel vagy egy párral ma délelőtt!
Szeretnék találkozni egy hölggyel vagy egy párral ma délelőtt!
Kettesben sem unalmas estéinket időnként megosztanánk hozzánk hasonló párral.Szóló férfit nem keresünk. Tényleg nem

vazelinator

tv2