Sziasztok! Most valaki! Üzi privátban!
Sziasztok! Aktív/uni pasit keresek lehetőleg Kecskemét környékén. Én 39 éves vékonyabb pasi vagyok. Biszex. Inkább a passzív szerepet kedvelem.
Szalkszentmárton, és környékén szívesen találkoznék hölggyel, vagy párral. Helyem is lenne, de az utazás sem gond.
Sziasztok,Csongrád megye és környékén ismerkednék hölgyekkel,párokkal a hölgy örömére,masszázs,intim és erotikus masszázs!
Sziasztok! Szeptemberi szabadságom alatt, Kecskeméten kalandoznék hölgyekkel, párokkal. 51 éves, sportos, káros szenvedélyektől mentes pasi vagyok.
Sziasztok ! Mikor és hol ? Szivesen csatlakoznék .....
(Ez egy válasz neven üzenetére (tegnap 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszakára is!
Neked valami baj van a
2026. 09. 02. szerda 12:07
hi
? Csak teli szemeteled az összes alf
dr alf
og alf
lóbuszbanfó
úgy hogy egy nagy kamu vagy….
(Ez egy válasz kanoshazibaratot30 üzenetére (2026. 09. 02. szerda 12:07), amit ide kattintva olvashatsz)
alf
ru alf
mo alf
t
Helloka! Házibarátot keresünk Kecskeméten mára akár éjszaka is! Illetve holnapra is! Írj ha érdekel!
39 éves sportos pasiként párt keresek szolnok-kecskemét-békéscsaba háromszögben. Fogadni is tudok
Kecskeméti pár,szexhez a szabadban keres pasikat párokat,-dogging,mini gangbang.
Igazából mind a kettő jó lehet
(Ez egy válasz Pedellus üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Na vazze járom az országot és ilyent még nem. Láttam.
(Ez egy válasz SubenM üzenetére (tegnap 05:16), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:16
Esetleg innen van az a pár aki olyan éjszaka 1-2 körül a régi ötösön Kecskemét és Kiskunfélegyháza között a Merci gyár felé az egyik parkolóban szexelt? A hölgy a jobb egybe volt fel pucsítva :P
Sziasztok! Ma estére keresek hölgyet vagy párt Szegeden.
Sziasztok, formás hölggyel vagy jó fej párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Esetleg innen van az a pár aki olyan éjszaka 1-2 körül a régi ötösön Kecskemét és Kiskunfélegyháza között a Merci gyár felé az egyik parkolóban szexelt? A hölgy a jobb egybe volt fel pucsítva :P
Holnap kora délután Mórahalom.
Sziasztok! Egy egyedülálló, ápolt és abszolút nyitott gondolkodású férfi vagyok. Olyan párt keresek, akik szívesen fogadnának a hálószobájukban (vagy azon kívül) egy harmadik felet a hétvégéken. Elony hogyha a bi-dolgok mindannyiunk számára vonzóak Ha megvan nálatok a biztos háttér (saját hely) és a nyitottság, várom az üzeneteteket. Adjunk egy esélyt a kémiának!
A szegedi reptérhez,vagy a bajaihoz?
(Ez egy válasz Zsolt2011 üzenetére (2026. 09. 03. csütörtök 09:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 03. csütörtök 09:53
Holnap reggel hölgy aki jönne a reptéri kifutohoz kalandozni?Privátban keress.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék nagy intimmel.

vazelinator

Mickyy
Lucy