Sziasztok. Gyulán tudtok legális vagy illegális türelmi zónát?
Párral ismerkednék, a Hölgy örömére!
Szeptember 11-12-13-án Szegeden leszünk, szívesen ismerkednénk párokkal, és 18+-os fiúkkal. Ha valakinek lenne kedve, priviben írjon.
Sziasztok! Kiskőrösi fürdőben ismerkednénk a mai napon!
Sziasztok! Hölgy vagy pár társaságát keresem. Írjatok.
Békés megye környékén hölgyet keresek kalandra! Saját hely vagy autós kaland, keress!
Kecskeméten szopnék egy valoban nagy faszt
Hely van ma este
Hely van ma este
Sziasztok kecskemét környékén elhanyagolt feleséget vagy Hölgyet keresek akinek lenne kedve hozzám irjon
Sziasztok! Úgy gondoljátok szükségetek lenne egy jó masszázsra irjatok,férfiakat ,párokat,hölgyeket várok.Kecskeméten kulturált környezetben!
Békés megye?Privi!
Szép Napot!
Hölgyek/párok valakinek van kedve Baján kalandozni ma?
Hölgyek/párok valakinek van kedve Baján kalandozni ma?
Esetleg egy diszkrét pasi??
(Ez egy válasz Ancsi25 üzenetére (tegnap 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:54
Sziasztok! Tapasztalt, igényes pár vagyunk, és elsősorban a női oldal vágyait követve keresünk egy dús idomú / nagyobb mellmérettel rendelkező nőt vagy ilyen adottságokkal bíró párt. A jó hangulat, a diszkréció és a határok tiszteletben tartása nálunk alap. Ha benne lennétek egy kötetlen ismerkedésben egy ital mellett, írjatok bátran!
Sziasztok! Nagy intim mérettel találkozni merő párt keresek.
Kalocsán pár akit lehet kukkolni esetleg?
Sziasztok! Tapasztalt, igényes pár vagyunk, és elsősorban a női oldal vágyait követve keresünk egy dús idomú / nagyobb mellmérettel rendelkező nőt vagy ilyen adottságokkal bíró párt. A jó hangulat, a diszkréció és a határok tiszteletben tartása nálunk alap. Ha benne lennétek egy kötetlen ismerkedésben egy ital mellett, írjatok bátran!
Békés megyei Pár ismerkedne párral! Privi!
Sziasztok, Kecskemet es kornyekben, nyitott vagyok szinte mindere, is
Sziasztok! Most valaki! Üzi privátban!
Sziasztok! Aktív/uni pasit keresek lehetőleg Kecskemét környékén. Én 39 éves vékonyabb pasi vagyok. Biszex. Inkább a passzív szerepet kedvelem.
Írtam levelet
(Ez egy válasz neven üzenetére (2026. 09. 04. péntek 09:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 04. péntek 09:21
Kecskeméti pár,szexhez a szabadban keres pasikat párokat,-dogging,mini gangbang.

vazelinator

Cannabis
Yulia