Sziasztok!
Tass környékén keresek egy nyitott hölgyet tartós kapcsolatra.
Kitöltött adatlapom van az oldalon.
Tass környékén keresek egy nyitott hölgyet tartós kapcsolatra.
Kitöltött adatlapom van az oldalon.
Sziasztok! Péntek délelőtt aktív hellyel rendelkező bi pasit keresek Kecskemét környékén.
Szia!
Ma délelöt
Szolnokon vagy Békés megyében keresek ,hölgyekkel vagy párokkal szeretnék találkozni.
Ápolt, nem dohányzó fiú vagyok.
Utazni is tudok.
Ma délelöt
Szolnokon vagy Békés megyében keresek ,hölgyekkel vagy párokkal szeretnék találkozni.
Ápolt, nem dohányzó fiú vagyok.
Utazni is tudok.
Kecskemét környéki elhanyagolt feleséget kényeztetnék diszkréten
Sziasztok!
Van kanos pasi mai napra vagy estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Írjatok…
Srácok..meglévő hölgy szexpartnerem szeretne egy hármast…2 pasi egy nő felállás… ehhez keresnék normális 30-40 körüli srácot…(nem kövér lehetőleg izmosabb típusú fiukat szereti)privát…(kizárólag hetero!)
Van itt olyan nő, aki komoly kapcsolatot keres? Ha igen, várom az üzenetét!
Sziasztok! Biszex párt vagy bi hölgytagú párt keresünk minden jóra.
Milyen bál? Szívesen mennèk!
(Ez egy válasz NicoolésTom üzenetére (2026. 09. 15. kedd 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 15. kedd 10:06
Jön a báliszezon.
Kisérőm (társam)keresem.
Kecskemét-Solt. Te legyél. 35-48 éves. Max 75kg. Arányosan husis. Én 45 180 88 sármos magyar. Privát keress
Kisérőm (társam)keresem.
Kecskemét-Solt. Te legyél. 35-48 éves. Max 75kg. Arányosan husis. Én 45 180 88 sármos magyar. Privát keress
Pár ismizne párral! Privi!
Pénteki napra keresünk részemre párom részére sportos fiatal srácot.Csongrad megye
Nagy mellek közé élveznék
?
(Ez egy válasz szegedma üzenetére (2026. 09. 14. hétfő 08:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 14. hétfő 08:54
] Hali Szeged vagy környéke? Utazni tudok, 100 km körzetbe. Hölgy pár esetleg
Sziasztok!
Csongrád -Szentes -Hódmezőváasárhely és környékei vonalon keresek hetero alapon párt vagy Nőt.
Mai nap és holnap még Alyő-i híd is játszik.
Privátba irj légyszives!
Üdv!
Csongrád -Szentes -Hódmezőváasárhely és környékei vonalon keresek hetero alapon párt vagy Nőt.
Mai nap és holnap még Alyő-i híd is játszik.
Privátba irj légyszives!
Üdv!
Jön a báliszezon.
Kisérőm (társam)keresem.
Kisérőm (társam)keresem.
Kiskőrösön titkos szex kapcsolat meg ma esetleg? Èrett hölgy vagy pàr is szoba jöhet! Enyhe bi ok!
Sziasztok!
Ma Békéscsabán vagyok, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, hölgyet transzneműt, de aká férfi párt is. Részemről minden csak megbeszélés kérdése. 34 éves 184cm, 80kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Tapasztalatom van többes, biszex és extrémebb dolgok terén is. Írjatok bátran.
Ma Békéscsabán vagyok, helyem van. Szívesen fogadnék párt bármilyen felállásra, hölgyet transzneműt, de aká férfi párt is. Részemről minden csak megbeszélés kérdése. 34 éves 184cm, 80kg, jó megjelenésű, intelligens, közvetlen férfi vagyok. Tapasztalatom van többes, biszex és extrémebb dolgok terén is. Írjatok bátran.
Sziasztok!
Írjatok…
Illetve Egerben is keresünk rendszeresre!
Írjatok…
Illetve Egerben is keresünk rendszeresre!
Kedden-szerdán délelőtt M9 híd Biszex Kaland ?
] Hali Szeged vagy környéke? Utazni tudok, 100 km körzetbe. Hölgy pár esetleg

vazelinator