Sziasztok párommal Párokat lányokat hölgyeket keresünk közös időtöltésre!
Akár a szabadban orálra minden jóra !
Privátban keress !!
Akár a szabadban orálra minden jóra !
Privátban keress !!
Gyula és környékén keresek buja hölgyet, párt!
Szegeden Biszex partnert keresek holnap vagy csütörtökön délelőtt !
Kecskemét környékén valaki autós kaland ? Írj
Sziasztok Csongrád megyei hölgyet keresek ma délelőtt diszkrét találkára ha te is otthon vagy pihenő napon ne habozz írj
kecskeméti nőt vagy párt keresek.
Hello. Kmèten ismerkednèk.
Domináns,perverz férfiként szegedi párokkal,nőkkel ismerkednék tabumentes szexre.Bővebben privátban.
Ha úgy alakulna akkor van egy jóbarátom erre az esetre
(Ez egy válasz báró1 üzenetére (tegnap 19:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Ha nem bírsz a hőlgyel egyedül írj rám én is rá érek akkor is
(Ez egy válasz bééla üzenetére (tegnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:27
(Ez egy válasz bééla üzenetére (tegnap 17:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Szerda dèlelőtt szívesen meglátogatnèk Szegeden hölgyet vagy párt. 40 és potens határozott pasi vagyok.
Sziasztok!
Békéscsabán ma hellyel rendelkezem. Párok, hölgyek, férfiak. Egészséges keretek között bármi lehetséges, bármilyen felállásban. Minden csak megbeszélés kérdése. 34 éves, 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, tapasztalt pasi vagyok. Igényes emberek jelentkezését várom.
Békéscsabán ma hellyel rendelkezem. Párok, hölgyek, férfiak. Egészséges keretek között bármi lehetséges, bármilyen felállásban. Minden csak megbeszélés kérdése. 34 éves, 184 cm, 78 kg, jó megjelenésű, intelligens, tapasztalt pasi vagyok. Igényes emberek jelentkezését várom.
Sziasztok. Szerda dèlelőtt szívesen meglátogatnèk Szegeden hölgyet vagy párt. 40 és potens határozott pasi vagyok.
Budapest Kecskemét útvonala hölggyel párral találkoznék.
Sziasztok!
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Van kanos pasi mára estére vagy éjszakára házibarátnak Kecskemétre?
Írjatok…
Csongrád megye? Utazni tudok helyet megoldjuk.
(Ez egy válasz szegedma üzenetére (tegnap 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 09:56
Sziasztok, elhanyagolt hölgy asszony Szeged vagy környékén utazni tudok. Levelet várom. Több info privin.
Sziasztok, elhanyagolt hölgy asszony Szeged vagy környékén utazni tudok. Levelet várom. Több info privin.
Sziasztok. Kizárólag erősebb testalkatú hölgyet vagy ilyen Hölgy tagú párt keresek.
Sziasztok Csongrád megyében keresek hőlgyet olyat aki napközben otthon van és unatkozik innák vele egy habos kávét akár már ma is
Sziasztok. Szalkszentmárton és környékén, szívesen ismerkednék hölgyel párral. Helyem lenne, de az utazás sem jelentene gondot.
Sziasztok!Napközben szívesen csatlakoznék párhoz,hölgyhöz…

vazelinator

settenke007