Sziasztok, formás hölggyel vagy jó fej párral ismerkednék. Bajai fiatalos pasi vagyok.
Baján keresek a mai napra kikapcsolódást!
Látogatóban vagyok itt, így helyem nincs a kalandozáshoz.
Hölgyet vagy hetero alapo párt keresek. ÍRj!
Látogatóban vagyok itt, így helyem nincs a kalandozáshoz.
Hölgyet vagy hetero alapo párt keresek. ÍRj!
Kecskemét környéki hölgyet párt kényeztetnék diszkréten
Rövid ideig tartózkodva, hétfőn és/vagy kedd este Gyula és környékén hölgyhöz, párhoz szívesen csatlakoznék.
Sziasztok ma este Szentes környékén keresem hölgy vagy pár társaságát heteró alapon.
Sziasztok! Holnap délelőtt Kecskeméten járok munkámból adódóan. Hölgyet keresnék akinek volna kedve kalandozni egy kicsit
diszkréció szimpátia fontos!
diszkréció szimpátia fontos!
Szegeden Glory hole nálam! Szopnék és dugható is vagyok!
Idősebb korosztály kérem ne! 17cm feletti farokkal írj!
Párokhoz NEM csatlakozom
Írj ha érdekel
Idősebb korosztály kérem ne! 17cm feletti farokkal írj!
Párokhoz NEM csatlakozom
Írj ha érdekel
60+ -os hölgy vagy házaspár házibarátja lennék. Türelem, intelligencia, diszkréció.
Bács megyében pár esetleg?
Délután
(Ez egy válasz báró1 üzenetére (2026. 09. 27. vasárnap 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2026. 09. 27. vasárnap 17:15
Sziasztok holnap délelőtt napközben keresek Csongrád megyei unatkozó hölgyet esetleg párt is igyunk egy kávét nállad beszélgessünk és meglátjuk mi sül ki blőle
Sziasztok holnap délelőtt napközben keresek Csongrád megyei unatkozó hölgyet esetleg párt is igyunk egy kávét nállad beszélgessünk és meglátjuk mi sül ki blőle
Sziasztok. Kecskeméten ismerkednék.
Pár-párral ismerkedne!Privi!
Ma este gyulai fürdő....ismi....azután bármi....
Ma este ,délután.....gxulai fürdöben ismi.....azután bármi....
Szasztok !Ma este ráérek!
(Ez egy válasz Keresükk45 üzenetére (2026. 09. 26. szombat 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Nagyit kényeztetnék.
Sziasztok! Hármas kedvelő pár társaságát keresem.
Ráérek!!
(Ez egy válasz Sexypár34 üzenetére (2026. 09. 25. péntek 11:25), amit ide kattintva olvashatsz)
Békéscsabán szopatnék.

vazelinator

vagyokaki...