kecskeméti biszex párral szexelni.
Sziasztok. Szegeden a boszorkany sziget napkozben mennyire forgalmas?? Vagy esetleg tudtok ajanlani valami nem frekventalt helyet ahol lehet szopatni vagy esetleg dugni? Es nem jar arra a kutya sem nappal??
Szeretnék ma pasit kényeztetni,szopni,többször. Dughatsz kedvedre. Békés megye. Nincs helyem,tudok utazni. 100km nem gond.
Péntek estére (Augusztus 1.) keresek párokat. Helyem van Szegeden. Akkor keressetek ha nem probléma a vastagabb méret! Köszönöm.
Sziasztok! Bács kiskun és Csongrád megyébe csatlakoznék holnap napkozben délelőtt párhoz.
Szegedi 60-as nem független pasi vagyok aki keresi hölgy társaságát minden finomságra, írj ha hasonlókra gondolsz a személyem valós adatlapom szintén
Gyula környékén keresek érzéki nőt párt!

Sziasztok, 40 es házaspár párt, hölgyet keres hódmezővásárhelyen és környékén.
Érdekel. Írtam!
(Ez egy válasz MILF69 üzenetére (tegnap 08:04), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:04

Sziasztok! A páromnak keresünk 29-én kedd estére 1-2 összeszokott, intelligens, lehetőleg vastag srácot. Tudunk fogadni!
Sziasztok!
Kiskunfélegyházi párhoz csatlakoznék a mai este folyamán!
Kiskunfélegyházi párhoz csatlakoznék a mai este folyamán!
Kecskeméttől Szegedig hölgyet keresek minden jóra
Akár még kukkolásban is benne lennék

Akár még kukkolásban is benne lennék

Mezőberény és környékén cumiznék
Mezőberény és környékén cumiznék. Akár autóban is.
Sziasztok! A páromnak keresünk 29-én kedd estére 1-2 összeszokott, intelligens, lehetőleg vastag srácot. Tudunk fogadni!
A héten szinte minden esténk ejszakank szabad helyünk van szivesen fogadnánk, párt párcserére ha felkeltettük érdeklődéseteket írjatok privátban
várom akkor a jelzésed
(Ez egy válasz iLeszoplak üzenetére (tegnap 04:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Békéscsaba és környéke?
Július 28-31 között délelőttönként Félegyházán keresek partnert, partnereket. Jelentkezzetek, ha szeretnétek velem valamit.
Sziasztok, hétfő, kedd vagy szerdán késő délutánra, estére keresnénk, 25-35 év közötti hölgyet vagy párt békés megyében, közös időtöltésre. Utazni és fogadni is tudunk. 30L 28F
Sziasztok Baja környékén csatlakoznék Hölgyhöz vagy Párhoz a mai nap folyamán kor alkat nem számit!!