Sziasztok!
Fiatal, amatőr masszőrtudással rendelkező férfiként Kecskemét belvárosában fogadnék hölgyet, vagy párt. Szinte minden este szabad vagyok, akár utazni is tudok!
Fiatal, amatőr masszőrtudással rendelkező férfiként Kecskemét belvárosában fogadnék hölgyet, vagy párt. Szinte minden este szabad vagyok, akár utazni is tudok!
Békéscsabán ma éjjel meglátogatnék kanos pasit. Írj, ha ráérsz és tudsz fogadni.
Ma este Kiskunhalason dugni vágyó pár nő?
Mára keresek aktív potens férfiakat,akik eljönnének hozzám, és szopatnának engem, egyszerre akár többen is. Élvezettel,odaadóan leszoplak SOS is, ha tele vagy és kevés az időd. Le is hugyozhatsz ha ez is izgat,,,gecit-pisit nyelem. Videózható,fotózható vagyok akció közben. Engedelmes sub buzi vagyok.
Érzéki gyulai nőt keresek!
Szeged-Vásárhely-Makó? Párt keresek.
Masszőr békés megye? Privi!
Férfi masszőr aki fogadna? Valóban masszőr!
Sziasztok!
Kiskunhalas és környékén van ismerkedni vágyó nő?
Kiskunhalas és környékén van ismerkedni vágyó nő?
Ha már rég voltál nővel,ki vagy éhezve,és unod már az állandó hokizást de szivesen szopatnál akkor rám találtál.
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Csak leülsz a fotelban nézhetsz egy jó szexfilmet és én élvezésig szoplak finoman hosszan...próbáld ki,nem baj ha hetero vagy,viszonzást nem várok,Legalább egyszer próbáld ki,igérem nem fogsz csalódni.Igényes ápolt vékony srác vagyok,Helyem van Pestmegyében!Csak olyan irjon aki komolyan is gondolja!
Péntek napközben,Soltvadkert környékén teli farkakat nyelnék,korlátlan spermanyelés.
Lány,pár Kecskemét környékén ismerkedni?Bisex pár is érdekes lehet…
Szegeden péntek estére keresek partnert
Helyem van
Helyem van

Sziasztok!
Péntek estére keresek fiút/fiúkat közös játékra.
Helyem lesz
írj bátran

Péntek estére keresek fiút/fiúkat közös játékra.
Helyem lesz

Ma este vagy holnap délelött szegeden valaki?
Lányok, párok. Ma este Szeged és környéke, egy kis kaland?

Ma esetleg holnap Békéscsaba vagy Gyula környékén bi kalandra mennék passzív bi ként
Kecskeméten passzív srácot, bi párt meglátogatnék!
Sub hölgyet keresek minden jóra

Hello!
Gyomaendrőd ma este?
Gyomaendrőd ma este?