Sziasztok! Párhoz is..csatlakozom
Kecskemét környéke.

Kiskőrös környékéről esetleg hölgy vagy pár? Csatlakoznèk 42 éves vagyok idősebb pár esetleg?
Sziasztok, terveztem menni de lehet h csak pihenés lesz vagy csak párral, írjatok a swinger kecskemet közelében van ma, de Pestre nem hiszem h megindulok
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (ma 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgy partnert keresek, akár párhoz is becsatlakoznék

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Pár keres fiúkat ma vagy valaki megy swinger club írjon kösz
Érett feleséget,nagyit keresek baráti,testi-lelki kapcsolatra.
Az esélytelenek nyugalmával, de annál nagyobb reményekkel telve keresem hölgypartnerem Orosháza környékéről.
Sziasztok!
Két bisex pasit keresünk ( ha esetleg összeszokott páros lenne az még jobb lenne )
Két bisex pasit keresünk ( ha esetleg összeszokott páros lenne az még jobb lenne )
Helló sziasztok Solt környékén buvóhelyet keresek most
Szexelő párt néznék Szeged környékén. Vagy masztizás. 53 éves pasi vagyok.
Sub hölgyet keresek játszani

Sziasztok mostanra vagy a jövőben ?
csak mert meg a közelben. Vagyok
(Ez egy válasz neven üzenetére (tegnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Kecskeméti pár autos kalandhoz keres pasikat, párokat
Sziasztok. Kecskeméten merre felé?
(Ez egy válasz Kiwi Lotti üzenetére (tegnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:11

Sziasztok!
Ma este Kecskeméten leszünk. Keresünk egy férfi partnert . A miénk sajnos visszamondta a mai napot .
Ma este Kecskeméten leszünk. Keresünk egy férfi partnert . A miénk sajnos visszamondta a mai napot .
Sajnos még nem látom
(Ez egy válasz Norbi696akira üzenetére (tegnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)

Kecskemét környéki biszex párt keresek diszkrét kapcsolatra
Sziasztok!
Ma este párhoz csatlakoznék a hölgytag örömére Csongrád ,Békés Bácskiskun ..utazni tudok Részemről a diszkréció és ápoltság adott!