Aktív pasit kényeztetnék békés megyében. Tudok utazni.
Sziasztok.
Ma késő esti órákba valaki tali? Vagy esetleg pár.
Szolnok Kecskemét Szentes Szarvas s vonzáskörzete
Ma késő esti órákba valaki tali? Vagy esetleg pár.
Szolnok Kecskemét Szentes Szarvas s vonzáskörzete
Sziasztok, Kecskeménet keresnék lányt / párt ismerkedésre
Mai nap Békes Bács megyében keresek kalandot esetleg masszőrt!
Kecskemét környéki házas elhanyagolt csajt kényeztetnék diszkréten
Ez engem is érdekelne
(Ez egy válasz agermi üzenetére (tegnap 08:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
24 éves hetero srác vagyok 173 cm magas 76 kg . Történetesen még szűz. Egy kedves, türelmes hölggyel, vagy párral ismerkednék. Első sorban érzékibb együttlétre vágyok, de nyitott vagyok. Nem azonnal keresek fontosnak tartom, hogy valamennyire megismerjük egymást. Elsősorban Csongrád megyéből, Szeged környéről ismerkednék.
24 éves hetero srác vagyok 173 cm magas 76 kg . Történetesen még szűz. Egy kedves, türelmes hölggyel, vagy párral ismerkednék. Első sorban érzékibb együttlétre vágyok, de nyitott vagyok. Nem azonnal keresek fontosnak tartom, hogy valamennyire megismerjük egymást. Elsősorban Csongrád megyéből, Szeged környéről ismerkednék.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Kiskőrösi fürdőben járt már valaki? Mik a vélemények? Köszönjük!
Sziasztok!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
22éves srác vagyok, 175centi 85kg átlag testalkat, 17es intimmel tesztoszteronnal túlfűtve. Párokhoz illetve szóló hölgyekhez is szívesen csatlakoznék. Utazni tudok ésszerű keretek között. Kor nem számít, ami számít az a HIGÉNIA, TISZTASÁG, TISZTELET, IGÉNYESSÉG ÉS A DISZKRÉCIÓ!!! Ha úgy érzed, hogy ennek eleget tudsz / tudtok tenni keress bátran és szexeljünk egy jót. Szex terén mind a vad mind az érzékies szexet szeretem ez megbeszélés kérdése, hogy te/ti hogy akarjátok.
Privátban várom a megkereséseket.
Komoly szándékkal írok nem szeretném se a te idődet húzni se az enyémet, tehát nálam a találkozás lenne a cél és nem az hogy fölöslegesen írogassunk és kamuzzak össze vissza. Ha te is így gondolod ezt akkor keress fel!
Szexelő párokat, masztizókat kukkolnék. Én is kukkolható vagyok masztizás közben. Szeged környéke? 53 éves normál pasi vagyok.
Persze.....
(Ez egy válasz amijo77 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Kecskemét környéki biszex párt keresek diszkrét szexre
Igen eltaláltad! Majd módosítom! Nem nagy táv 15 km!
(Ez egy válasz jópasi01 üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 11:31), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szóló férfi esetleg?
(Ez egy válasz TomiAgi üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok szóló férfi esetleg?
(Ez egy válasz TomiAgi üzenetére (2025. 10. 12. vasárnap 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére pár? Olyan este 8 ig ha tudtok érkezni.
Sziasztok!
Okt 13-17 ig gyulàn leszunk, nőkkel és pàrokkal ismerkednenk, fiatal pàr vagyunk.
Okt 13-17 ig gyulàn leszunk, nőkkel és pàrokkal ismerkednenk, fiatal pàr vagyunk.
Senki nem akar egy jót baszni?????
szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!