szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
Szep napot nektek olyan nyitott párokkal ismerkednek ahol a ferfi tagot izgatja s kedveli ha a felesege massal sexel s ezt vegig is nezi esetleg késobb be is szalna! Hely az jo lenne ha tudnatok fogadni szivesen utazom általaban 7végén ráéro párokat keresnek! Viber jo lenne vagy mas folyamatos chat csatorna ahol ismerkedni tudnank! Várom a választ kedves emberektol
Sziasztok! Kecskemét környékén valaki most? Párok és nők jelentkezését várom.
Sziasztok! Párhoz is..csatlakozom
Kecskemét környéke.

Kiskőrös környékéről esetleg hölgy vagy pár? Csatlakoznèk 42 éves vagyok idősebb pár esetleg?
Sziasztok, terveztem menni de lehet h csak pihenés lesz vagy csak párral, írjatok a swinger kecskemet közelében van ma, de Pestre nem hiszem h megindulok
(Ez egy válasz nikikrisz1991 üzenetére (ma 10:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Hölgy partnert keresek, akár párhoz is becsatlakoznék

Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Pár keres fiúkat ma vagy valaki megy swinger club írjon kösz
Érett feleséget,nagyit keresek baráti,testi-lelki kapcsolatra.
Az esélytelenek nyugalmával, de annál nagyobb reményekkel telve keresem hölgypartnerem Orosháza környékéről.
Sziasztok!
Két bisex pasit keresünk ( ha esetleg összeszokott páros lenne az még jobb lenne )
Két bisex pasit keresünk ( ha esetleg összeszokott páros lenne az még jobb lenne )
Helló sziasztok Solt környékén buvóhelyet keresek most
Szexelő párt néznék Szeged környékén. Vagy masztizás. 53 éves pasi vagyok.
Sub hölgyet keresek játszani

Sziasztok mostanra vagy a jövőben ?
csak mert meg a közelben. Vagyok
(Ez egy válasz neven üzenetére (tegnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Kecskeméti pár autos kalandhoz keres pasikat, párokat
Sziasztok. Kecskeméten merre felé?
(Ez egy válasz Kiwi Lotti üzenetére (tegnap 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:11

Sziasztok!
Ma este Kecskeméten leszünk. Keresünk egy férfi partnert . A miénk sajnos visszamondta a mai napot .
Ma este Kecskeméten leszünk. Keresünk egy férfi partnert . A miénk sajnos visszamondta a mai napot .
Sajnos még nem látom
(Ez egy válasz Norbi696akira üzenetére (tegnap 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)