Sziasztok továbbra is keresünk kér bisex pasit a hosszú hétvégén valamelyik estére…
Vagy mindkét részről bisex párt?
Vagy mindkét részről bisex párt?
Sziasztok!
Hétvégémet Szegeden töltöm egy barátomnál.
Csatlakoznék párhoz vagy szóló hölgyhöz. 40 éves ffi vagyok normál testalkattal.
Privit várok.
Hétvégémet Szegeden töltöm egy barátomnál.
Csatlakoznék párhoz vagy szóló hölgyhöz. 40 éves ffi vagyok normál testalkattal.
Privit várok.
Sziasztok! Fiatal szexy izmos pasi keresi partnerét partnereit holnap napkozbeni kalandra.
Sziasztok kiskunhalas és környékéről ismerkednék nővel paral tartos szexkapcsolatot céljából
szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
Szegeden ma este párhoz csatlakoznék. 39 éves normál testalkatú pasi vagyok.
Szegeden és környékén keresek jófarkú férfit 50 éves korig.Szopnék. 53 éves férfi vagyok.
Sziasztok, Kecskeméti vagy a környèkből minkèt fèl rèszèről biszex pàrt keresünk.
Sziasztok! Kecskemét környékén keresek hosszútávú partnert rendszeres találkozókhoz. 38 éves vékony biszex pasi vagyok hatalmas libidóval.
írtam
(Ez egy válasz izgipárpasit üzenetére (ma 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 11:01

Sziasztok! Ma estére keresünk igényes, normális pasit kis kalandra. Olyan írjon aki tud utazni, vagy fogadni. Dél alföldön. Csak a ma este alkalmas!
Üdv! Mai napra keresek férfi masszőrt...szívesen utazok
Sziasztok! Ma estére keresünk igényes, normális pasit kis kalandra. Olyan írjon aki tud utazni, vagy fogadni. Dél alföldön. Csak a ma este alkalmas!
Ma délután valaki , ráérunk
Sziasztok 22 vagy 26. Án Szarvason fogadnék párokat egy jakkuzis kellemes kikapcsolódásra. Szép zavartalan diszkrét környezetben magánterületen csend paradicsomba saját vendégházam teljesen szomszéd mentes övezet. Finom italozás nasi lazulunk a nagy jakkuziba zene a többi spontán
. Jó magam udvarias ápolt tapasztalt férfi vagyok potens kitartó figyelmes. Levélben írj.

Sziasztok...20 km re vagyok..ha gondoljátok irjatok...jo pihenést..
(Ez egy válasz foursomefan üzenetére (tegnap 08:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 08:38

Sziasztok! Hétfő,kedd,szerda Cserkeszőlőre megyünk. Párt keresnénk, privát üzenetet várunk
Sziasztok! Igényes biszex férfit keresek állandó titkos orál partnernek.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...
Sziasztok! Holnap délelőtt partnerem keresem Kalocsa környékén! Helyem van! Előny ha szeretsz masszírozni, de nem feltétel!
Sziasztok! Most valaki tali?
Sziasztok. Htávra keresek. Kecskeméti és környéke.