Sziasztok! Hölgyet vagy esetleg párt keresnénk 25-35 éves korosztályban,péntek vagy szombat estére békés megyében, fogadni is tudunk van helyünk hozzá. Privát üzenetben várjuk a jelentkezőket egy rövid ismerkedésre.
Ismerkednék 60+ -os hölggyel vagy (kizárólag a feleség örömére) ilyen hölgytagú párral.
Hétfő délután szabadtéri bukkake partyra az ország középső részéből keresünk sportos fiúkat.
Sziasztok! Halászléfőző fesztiválon ismerkednék jófej párral vagy hölggyel. Írjatok!

Párral ismerkednék
hetero vagyok de ha az a vágy enyhe bi lehet

Sziasztok!Szentes környékéről keresem "bi" partnerem!
Szia mi csongrádiak vagyunk párommal benne vagyunk!
(Ez egy válasz Többes1111 üzenetére (2025. 07. 06. vasárnap 08:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 06. vasárnap 08:53

Sziasztok ! Július 23.-tól 5 napig Körös torok kempingben pihenünk Csongrádon. Nagyon szívesen ismerkednénk párokkal közös lazulás céljából. Ha valakiknek felkeltettük az érdeklődést kérjük privátban jelezze.
Szia Barbi minket érdekel!
(Ez egy válasz Barbi79 üzenetére (2025. 07. 07. hétfő 10:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok most szombaton lesz valaki Makón vagy Gyulán fiatal pár vagyunk és ismerkednek!

Izgatna, ha egy pár szeretkezését irányíthatnám, megmondanám mit, s hogyan csináljanak, ki mit csináljon. Megfordul a fejembe, milyen lehetne egy NAGYON ENYHE BI KÖZELEDÉS a pár felé, miközben a pár szeretkezését irányítom. A bi közeledést MAGAMRA ÉRTENÉM, vagyis szeretném a PÁR MINDKÉT TAGJÁT örömökben részesíteni miközben egymással foglalkoznak. Szeretek hosszasan kényeztetni, imádom a puncit nyalni, mellbimbót szopni, nyalni, simogatni, de lehet akár ezt úgy, hogy közben a pár egymással foglalkozik.
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Kíváncsi hetero pasi aki megszoptatna Kecskeméten?
"Hány éves vagy te királyfi?"
(Ez egy válasz cumsuck üzenetére (2025. 07. 09. szerda 11:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 09. szerda 11:52

Méhecske83 kamus. Elhivatott az álltala leírt címre és időpontra. Én vidékről elmentem ő még sehol. Amit írtam neki nem olvasta el csak most. Persze válasz most se jött... Más ne szívja így meg azért írtam le ide.
Sziasztok,
Potens, sportos tobbesben is tapasztalt srác vagyok szívesen csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez szeged és környékén hetero alapon a héten !
Üdv
G.
Potens, sportos tobbesben is tapasztalt srác vagyok szívesen csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez szeged és környékén hetero alapon a héten !
Üdv
G.
Fiatal pasi szivesen várja nők párok megkeresését
Sziasztok!
Sportos, többest megélt férfiként hétvégi többes hancúrra keresek egy csinos, közvetlen Pàrt.
Utazni és fogadni is tudlak benneteket.
Sportos, többest megélt férfiként hétvégi többes hancúrra keresek egy csinos, közvetlen Pàrt.
Utazni és fogadni is tudlak benneteket.
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a nejet? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok. Bács kiskun megyéből keresek párt hölgyet tartos szexkapcsolatra!valaki?
50-60-as Házas/párt/ keres hosszú távú és rendszeres találkozásokhoz a hölgy örömére egy kedves, sportos, mindig jókedvű, maximálisan ápolt, 59-éves férfi Csongrád megyében, helyileg Hmvhelyen teljesen egyedül élek saját lakással, kocsival.
Privát levelet várok.
Privát levelet várok.
Sziasztok
Holgyet vagy part szivesen meghivnek egy Tiszai hajokazasra egy kis napozassal valami szep helyen
Holgyet vagy part szivesen meghivnek egy Tiszai hajokazasra egy kis napozassal valami szep helyen