Sziasztok!
Okt 13-17 ig gyulàn leszunk, nőkkel és pàrokkal ismerkednenk, fiatal pàr vagyunk.
Okt 13-17 ig gyulàn leszunk, nőkkel és pàrokkal ismerkednenk, fiatal pàr vagyunk.
Senki nem akar egy jót baszni?????
szep napot olyan nyitott parokkal ismerkednek akikkel kiprobalhatnek néhany izgalmas dolgot! Hely kellene utazni tudnek leginklabb 7vegente!
Bács megye déli részén fiúkat kényeztetnék.
Sziasztok. Ma Kecskeméten akinek nincsen programja?
Átköltöztél Ati????
(Ez egy válasz amijo77 üzenetére (ma 07:11), amit ide kattintva olvashatsz)
ma 07:11

Sziasztok gyulai férfi vagyok a nevem Attila! Szívesen sexelnék Veletek ha megfelelő vagyok számotokra! Egyeztetés azért szükséges! Van munkám, stb!
Esetleg viberes elérhetőség? Várom valaszotokat! Attila

Kecskeméten is keresek hellyel rendelkező fiatal passzív srácot, dugáshoz.
Sziasztok fogadnék ma este is Szarvason igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Sziasztok ma este is fogadnék Szarvason igényes házaspárokat 3mas izgalomra, gyönyörű szép wellness környezetbe szuper hangulatos teraszon 7 személyes jakkuzival szaunával gyönyörű kert, csend paradicsomba? szomszéd mentes övezetbe magánterületen. Közvetlen barátságos 25-50 es házaspárokat várok egy szuper kikapcsolódásra. Természetesen maximális diszkréció melett . Jó magam ápolt udvarias úriember vagyok. Levélbe írjatok , fantasztikus közérzet , fények jakkuzi zene italozás stb. Tapasztalt férfi vagyok, kezdőket is szívesen várok.
Sziasztok! Mai napon keresek szexpartnert, legfőképpen Bács-Kiskun megyében.
Sziasztok!
Molett hölgyet vagy olyan párt ahol a hölgy molett . Nyitott vagyok mindenre akár csak nézőnek, masszírozni , orál …..
Kecskemét kk keresek utazni tudok. Köszi
Molett hölgyet vagy olyan párt ahol a hölgy molett . Nyitott vagyok mindenre akár csak nézőnek, masszírozni , orál …..
Kecskemét kk keresek utazni tudok. Köszi
Sziasztok gyulai férfi vagyok a nevem Attila! Szívesen sexelnék Veletek ha megfelelő vagyok számotokra! Egyeztetés azért szükséges! Van munkám, stb!
Esetleg viberes elérhetőség? Várom valaszotokat! Attila
(Ez egy válasz PairPlay7077 üzenetére (tegnap 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:08

Okt 23-tól Gyulán leszünk a Corvinban. Hozzánk hasonló szimpi párral “rosszalkodnánk”
Esteleg szóló pasi is szóba jöhet….

Esteleg szóló pasi is szóba jöhet….
Szegeden lenne valaki aki segítene egy macis srácnak gyakorolni a mélytorkozást?
Jó reggelt. Fiatal lány vagy hölgyet keresek közös hancurra Kalocsa környékén.
Sziasztok,formás hölgy partnere lennék.Bajai fiatalos pasi vagyok.
Sziasztok! Ma lenne valakinek kedve huncutkodni? Helyed legyen kérlek.
Swingerklub (TT) látogatáshoz keresek hölgyet Kecskemét -Budapest útvonal közelében. Kötöttség nélkül, érezzük jól magunkat!
Senki nem akar egy jót baszni......mindenki csak írogat.......
Sziasztok!
Jelentkezem és képem is van .....olyan mint nektek!!!!! (Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (tegnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 16:48
Jelentkezem és képem is van .....olyan mint nektek!!!!! (Ez egy válasz Tomi-Alexa üzenetére (tegnap 16:48), amit ide kattintva olvashatsz)

Keresünk!
Sziasztok. Szegeden keresünk férfit hármasra!
Enyhe bi előnyt jelent!
Kizárólag hármasban már jártas tapasztalt embereket keresünk!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Enyhe bi előnyt jelent!
Igényes 23/25éves pár vagyunk...Kizárólag 45 év alatt keresünk! Legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit keresünk. Kizárólag értelmes és együttműködő partnert keresünk, akik el fogadják hogy képet kérünk!
Keresünk!
Enyhe bi előnyt jelent!
Enyhe bi előnyt jelent!