DÉL-ALFÖLD Régió (Bács-Kiskun, Békés, Csongrád)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

DÉL-ALFÖLD Régió

Megyék: Bács-Kiskun, Békés, Csongrád
Nagyobb városok: Kecskemét, Békéscsaba, Szeged, Hódmezővásárhely

INGYENES TÁRSKERESŐHÖZ KLIKK IDE!

Társkeresőnkben mindenki megtalálja, akit keres! Menj te is oda, és töltsd ki az adatlapod!

A továbbiakban a fórumtémákat erre a célra nem tartjuk hatékonynak!

!!! Figyelem !!! Európai uniós és magyar jogrend szerint törvénybe ütköző társkeresések észrevételtől, bejelentés kézhezvételétől számíthatóan a legrövidebb időn belül eltávolításra kerülnek, kiemelve: Animál és Családi. Joghatósági ellenőrzés esetén a tiltott témában kereső felhasználók feljelentésre, illetve büntetőjogi következményre számíthatnak (joghatósági ellenőrzés: rendőrség néha szúrópróbaszerűen nézegeti a fórumokat)
!!! Figyelem !!! Ne oszd meg email címed és telefonszámod adatvédelmi okok miatt (nem hitelesíthető, hogy a tied, s így törlésre kerül a bejegyzésed).

Használd üzenő rendszerünk, társkeresőnk szolgáltatásait!
Kattints a felhasználó nevére, hogy felvehesd vele a kapcsolatot.

Az eddigi hozzászólások

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#14547   ma 08:53
Hiperaktív18 Hiperaktív18
Hétköznapra keresek hölgyet, párt napközbeni talira.
#14546   ma 08:53
Többes1111 Többes1111
Sziasztok ! Július 23.-tól 5 napig Körös torok kempingben pihenünk Csongrádon. Nagyon szívesen ismerkednénk párokkal közös lazulás céljából. Ha valakiknek felkeltettük az érdeklődést kérjük privátban jelezze.
#14545   ma 05:36
csapocsaba csapocsaba
olyan not keresek aki kedveli a biszex pasikat hosszutávra akár hozzám is koltozhetne én 53 vagyok szolnok mellett lakom tobbit privátba
#14544   tegnap 20:12
Retturat Retturat
Ha van olyan akinek nincs helye Szegeden, nálam lehet, ha nézhetem.
#14543   tegnap 19:39
neven neven
Kecskeméti pár szexhez a szabadban keres pasit, párt
#14542   tegnap 16:38
Banderasx Banderasx
#14541   tegnap 16:37
thomas25 thomas25
Sziasztok!
A hónap végén megyek horgászni Tiszaugra.
Lenne nő vagy pár,aki csatlakozna hozzám 1-2 éjszakára?
Üzenetben meg tudjuk beszélni,és pontosítani .
#14540   tegnap 16:28
Gery0085 Gery0085
Ma estére szívesen csatlakoznék kellemes párhoz, kellemes időtöltésre, Csongrád megye.
#14539   tegnap 15:26
szegedi feleség szegedi feleség
Egy kis Sziki nudi este Három Majom
#14538   tegnap 12:56
Szeged81 Szeged81
Sziki nudin?
#14537   tegnap 11:38
odafigyelés odafigyelés
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
#14536   tegnap 11:19
Falo10 Falo10
Vésztőn keresek bi párt és férfit tabumentes szexre ! Ma
#14535   tegnap 11:00
szexeljünk 1 szexeljünk 1
Masszőr? Békés megye?
#14534   tegnap 10:42
HajnaliVándor89 HajnaliVándor89
Sziasztok!
Tegnap este Szolnok felől jöttem haza Tolna megyébe, Harta határában láttam több autót félreállva... valakinek innen kellemes éjszakája volt? smile
#14533   tegnap 09:46
swldbzs swldbzs
Sziasztok! Ma este szívesen fogadnék egy szimpi párt Békés megyében. smile
#14532   tegnap 08:51
bambula30 bambula30
párhoz csatlakoznék mindenki örömére, én aktív szerepben. Tiszakécske és közvetlen közelében
#14531   tegnap 06:58
GyengédBeavatás GyengédBeavatás
37 éves, házasságban élő férfi vagyok, aki az elmúlt években kezdett el tudatosabban nyitni bizonyos erotikus élmények felé.
Izgat a szép, ápolt férfi nemi szerv látványa és érintése, kizárólag orális, passzív szerepben. Nem keresek romantikus vagy párkapcsolati kötődést férfiakkal – nálam ez a vágy szigorúan testiséghez és adott szituációhoz kötődik.
Elsősorban biszex párok vagy tapasztalt, türelmes férfiak társaságát keresem, akik nyitottak egy kezdő, de kíváncsi férfi bevezetésére ebbe a világba – kölcsönös tisztelettel, őszinte kommunikációval.
Páros helyzetben a női partnerrel is szívesen kapcsolódnék (csók, orál), férfiakkal viszont kizárólag én nyújtok orális örömöt, tőlem ilyesmit ne várjatok.
Kölcsönös komfortérzet, higiénia, diszkréció és előzetes megbeszélés nálam alap. Nincs helyem, de utazni tudok ésszerű kereteken belül.
Ha szimpatikusnak találsz, privátban szívesen folytatom a beszélgetést.
#14530   tegnap 06:09
Retturat Retturat
Nem, én csütörtökön voltam
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (tegnap 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:56
Akkor mi találkoztunk is a Sziki nudin tegnap?
#14529   tegnap 05:56
szegedi feleség szegedi feleség
Akkor mi találkoztunk is a Sziki nudin tegnap?
(Ez egy válasz Retturat üzenetére (2025. 07. 04. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 04. péntek 22:14
Tegnap voltam kint, először.
Tetszik a hely.
#14528   tegnap 04:23
Páros este Páros este
Mai nap szikin pár aki ismerkedne?

1 2 3 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: vazelinator vazelinator
Nyitás ideje: 2013. 11. 21. csütörtök
Üzenetek: 14547db
Utolsó üzenet: ma 08:53

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!