Hétköznapra keresek hölgyet, párt napközbeni talira.
Sziasztok ! Július 23.-tól 5 napig Körös torok kempingben pihenünk Csongrádon. Nagyon szívesen ismerkednénk párokkal közös lazulás céljából. Ha valakiknek felkeltettük az érdeklődést kérjük privátban jelezze.
olyan not keresek aki kedveli a biszex pasikat hosszutávra akár hozzám is koltozhetne én 53 vagyok szolnok mellett lakom tobbit privátba
Ha van olyan akinek nincs helye Szegeden, nálam lehet, ha nézhetem.
Kecskeméti pár szexhez a szabadban keres pasit, párt
Sziasztok!
A hónap végén megyek horgászni Tiszaugra.
Lenne nő vagy pár,aki csatlakozna hozzám 1-2 éjszakára?
Üzenetben meg tudjuk beszélni,és pontosítani .
A hónap végén megyek horgászni Tiszaugra.
Lenne nő vagy pár,aki csatlakozna hozzám 1-2 éjszakára?
Üzenetben meg tudjuk beszélni,és pontosítani .
Ma estére szívesen csatlakoznék kellemes párhoz, kellemes időtöltésre, Csongrád megye.
Egy kis Sziki nudi este Három Majom
Sziki nudin?
Diszkrét, empatikus, házas férfi olyan párt keres, ahol a feleség élvezheti a kettesben töltött időt – a férj tudtával, beleegyezésével. Akár hallgatózik, akár később kapja meg a részleteket, mindkettő izgalmas.
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Barátság, nevetés, finom erotika; nem egyéjszakás kalandot, hanem rendszeres, bensőséges élményeket keresek.
Szeretném visszanyerni az intimitást türelmes, odaadó hölgy társaságában.
Friss STD‑szűrés természetes, utazás megoldott.
Ha vonz a hotwife‑dinamika, és szívesen építenétek valami izgalmasat, biztonságban, lassan, írjatok bátran!
Vésztőn keresek bi párt és férfit tabumentes szexre ! Ma
Masszőr? Békés megye?
Sziasztok!
Tegnap este Szolnok felől jöttem haza Tolna megyébe, Harta határában láttam több autót félreállva... valakinek innen kellemes éjszakája volt?
Tegnap este Szolnok felől jöttem haza Tolna megyébe, Harta határában láttam több autót félreállva... valakinek innen kellemes éjszakája volt?

Sziasztok! Ma este szívesen fogadnék egy szimpi párt Békés megyében.

párhoz csatlakoznék mindenki örömére, én aktív szerepben. Tiszakécske és közvetlen közelében
37 éves, házasságban élő férfi vagyok, aki az elmúlt években kezdett el tudatosabban nyitni bizonyos erotikus élmények felé.
Izgat a szép, ápolt férfi nemi szerv látványa és érintése, kizárólag orális, passzív szerepben. Nem keresek romantikus vagy párkapcsolati kötődést férfiakkal – nálam ez a vágy szigorúan testiséghez és adott szituációhoz kötődik.
Elsősorban biszex párok vagy tapasztalt, türelmes férfiak társaságát keresem, akik nyitottak egy kezdő, de kíváncsi férfi bevezetésére ebbe a világba – kölcsönös tisztelettel, őszinte kommunikációval.
Páros helyzetben a női partnerrel is szívesen kapcsolódnék (csók, orál), férfiakkal viszont kizárólag én nyújtok orális örömöt, tőlem ilyesmit ne várjatok.
Kölcsönös komfortérzet, higiénia, diszkréció és előzetes megbeszélés nálam alap. Nincs helyem, de utazni tudok ésszerű kereteken belül.
Ha szimpatikusnak találsz, privátban szívesen folytatom a beszélgetést.
Izgat a szép, ápolt férfi nemi szerv látványa és érintése, kizárólag orális, passzív szerepben. Nem keresek romantikus vagy párkapcsolati kötődést férfiakkal – nálam ez a vágy szigorúan testiséghez és adott szituációhoz kötődik.
Elsősorban biszex párok vagy tapasztalt, türelmes férfiak társaságát keresem, akik nyitottak egy kezdő, de kíváncsi férfi bevezetésére ebbe a világba – kölcsönös tisztelettel, őszinte kommunikációval.
Páros helyzetben a női partnerrel is szívesen kapcsolódnék (csók, orál), férfiakkal viszont kizárólag én nyújtok orális örömöt, tőlem ilyesmit ne várjatok.
Kölcsönös komfortérzet, higiénia, diszkréció és előzetes megbeszélés nálam alap. Nincs helyem, de utazni tudok ésszerű kereteken belül.
Ha szimpatikusnak találsz, privátban szívesen folytatom a beszélgetést.
Nem, én csütörtökön voltam
(Ez egy válasz szegedi feleség üzenetére (tegnap 05:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Akkor mi találkoztunk is a Sziki nudin tegnap?
(Ez egy válasz Retturat üzenetére (2025. 07. 04. péntek 22:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Mai nap szikin pár aki ismerkedne?